Neverni biznismen uhvaćen u prevari sa sobaricom, pa se "zaglavio": Policija pucala, čula se vriska, lekari ih razdvajali (VIDEO)

Kenijac je bio na službenom putu, a njegova supruga, koja je kasnije navela da je njen suprug imao aferu i sa stanodavkom, ostala je kod kuće u gradu Lodvar

  • 1

Jedan neverni muž iz Kenije, uhvaćen je u prevari, nakon što je ostao "zaglavljen u ljubavnici" dok su vodili ljubav u hotelskoj sobi.

Gosti hotela u gradu Kitale, u okrugu Trans-Nzoa, čuli su vriske iz jedne od soba i odmah su uključili alarm.

>>> Imao je najveće testise na svetu (20 puta veće od normalnih): Nije mogao da hoda, radi, ni da ima seks, a sada se sve promenilo (VIDEO)

Policija je po dolasku pronašla "zaglavljeni" par, biznismena i sobaricu, tako da su morali da intervenišu i lekari, kako bi ih razdvojili.

Kako su preneli mediji iz Najrobija, ovaj Kenijac bio je na službenom putu, a njegova supruga, koja je kasnije navela da je njen muž imao aferu i sa stanodavkom, ostala je kod kuće u gradu Lodvar.

Ljubavnici su uhapšeni i odvedeni u lokalnu policijsku stanicu, a kad se proširila vest o ovom bizarnom događaju, veliki broj posmatrača okupio se oko stanice, pa je policija bila prisiljena da puca u vazduh kako bi ih rasterala.

Izveštaji navode da je očajna supruga tražila pomoć od veštice kako bi uhvatila nevernog muža, a na mestu događaja, navodno je viđen i šaman koji je pokušavao da razdvoji par ljubavnika.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA