• 1

Porodica organizovala sahranu mladića, a dok su svi plakali za njim - on je ušetao u kuću ŽIV

Policija je pozvala porodicu da identifikuje telo

  • 1

Paragvajac Huan Ramon Alfonso Penajo (20) šokirao je svoju porodicu i prijatelje kada se vratio kući nakon tri dana i pronašao ih kako ispraćaju mladića za kojeg su verovali da je upravo on.

Penajo, meštanin sela Santa Teresa na granici s Brazilom, poslednji je put pre nestanka viđen u svom domu prošlog četvrtka. Nikom se se pre nestanka nije javio, niti rekao gde ide, a kako se tri dana nije pojavljivao porodica je policiji prijavila njegov nestanak.

Baka Radojka je bila mrtva 10 sati, spremali joj raku, umrlice, a ona u kapeli opkoračila dedu i oživela!

Ubrzo su ih kontaktirale lokalne vlasti i saopštile užasnu vest da su uz paragvajsko-brazilsku granicu pronašli unakaženo telo mlađeg muškarca. Pozvali su porodicu da dođe u mrtvačnicu da ga identifikuju. Kako je telo bilo u neprepoznatljivom stanju, članovi porodice su bez puno razmišljanja, u tuzi i boli, potvrdili da je to Huan.

Područje uz granicu s Brazilom česta je ruta krijumčara droge pa pronalazak unakaženog tela nije retka pojava.

Porodica organizovala sahranu pa doživela šok Foto-ilustracija: pixabay.com

Ostatke tela prebacili su u selo i organizovali sahranu.

Trećeg dan od nestanka pravi Huan je ušetao u kuću kao da se ništa nije dogodilo, a uplakana porodica, rodbina, prijatelji i meštani zanemeli su od šoka kada su ga ugledali živog i zdravog. 

Policijski službenik Karlos Ajala za portal Perfil rekao je kako je policija vratila ostatke u mrtvačnicu i radi na utvrđivanju identiteta preminulog. Nije jasno gde je pravi Huan bio tri dana, ali to porodici sigurno nije ni bilo važno kad se pojavio.

VIDEO: Potraga za prvim srpskim vampirom

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima