≫ 

Dok je njegov vlasnik pričao u kameru, mačor za to nije mario: Popeo se na ramena i postao zvezda društvenih mreža (VIDEO)

Ovo nije prvi put da Lisio pokazuje da voli TV kamere

  • 1

Holandska Tv stanica je intervjuisala poljskog akademika Jeržija Targalskog o ozbiljnim stvarima. Tema razgovora je bilo kontroverzno nasilno uklanjanje sudije Vrhovnog suda, kada je u kadar upao akademikov mačak Lisio, piše mashable.com.

Mačak našao put do kuće posle 18 godina lutanja: Pobegao kao beba, vratio se kao starac, a njegov vlasnik ne zna šta će od sreće (FOTO)

Targalski je samo nastavio da priča dok se mačak, preko ruke, popeo na ramena, usput se mazeći o vlasnikovu glavu i uvo, merkajući luster, kao da se pita da li je pametno da skoči na njega i na kraju repom blokirajući vid vlasniku. Koji je samo pomerio rep i nastavio da priča ne prekidajući intervju.

Ovo nije prvi put da Lisio pokazuje da voli TV kamere.

On i drugi Jeržijev mačak već su se pojavljivali pred brojnim TV auditorijumom. U intervjuu koji je Jirži Targalski dao ranije ovog meseca poljskoj TV Republika, Lisio se diskretnije "uvaljuje" iza Targalskog da bi odremao partiju.

VIDEO: Lavica skočila na čoveka sa leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA