≫ 

Aleksander se popeo na krov Evrope, ali ne želi tu da se zaustavi: Sada ima jaku poruku za sve i važan zadatak (FOTO)

Vrlo često na putovanja ide u pratnji supruge i dece, a delić avantura koje dožive vrlo rado deli na društvenim mrežama.

  • 3

Dok većina ljudi tokom leta idealan odmor zamišlja negde u blizni mora uz miris soli i borova, jedan Austrijanac odlučio je da pokaže da sa podjednakim zadovoljsvom može da se uživa i na snegu.

Alpinista i adrenalinski zavisnik Aleksander Leks Švajger, pre dva meseca osvojio je najviši vrh Alpa i pokazao nam koliko zapravo propuštamo, jer nemamo često priliku da poput njega uživamo u spektakularnom pogledu.

>>> Pimpovanjem uz Mont Everest! Englez pomerio granice i upisao se u Ginisa (VIDEO)

Švajger je tek nedavno objavio fotografije sa te ekspedicije i naveo da je sve prošlo u najboljem redu, jer su vremenski uslovi koji su ih pratili, bili kakvi se samo mogu poželeti.

Svoju ljubav prema planinama i pogledu koji pružaju sa svojih visina, Leks je preneo i na svoju porodicu.

Vrlo često na putovanja ide u pratnji supruge i dece, a delić avantura koje dožive vrlo rado deli na društvenim mrežama.

Nakon Monblana, na koji se ipak popeo sam, Švajger ovih dana nastavlja sa porodicom da osvaja vrhove Alpa po Austriji i da nam, u svom maniru, pokazuje koliko nam je zapravo planeta lepa.

VIDEO: Pimpovanjem uz Mont Everest! Englez pomerio granice i upisao se u Ginisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA