≫ 

Republikanski političar pokazao golu zadnjicu i izneo rasističke uvrede na televiziji: Vlasti zahtevaju da podnese ostavku (VIDEO)

Emisija "Ko je Amerika?" je novi, satirični projekat čuvenog komičara Saše Barona Koena, koji prerušen u različite likove, u razgovoru sa istaknutim američkim političarima, navlači ih da često daju sumnjive, uglavnom pogrešne izjave i na taj način ih stavlja u prilično nezgodan položaj

  • 0

Poslanik republikanaca u parlamentu savezne američke države Džordžije, Džejson Spenser, nedavno je u televizijskoj emisiji "Ko je Amerika?" skinuo pantalone i izneo niz rasističkh uvreda, zbog čega sada vlasti od njega zahtevaju da podnese ostavku.

Emisija "Ko je Amerika?" je novi, satirični projekat čuvenog komičara Saše Barona Koena, koji prerušen u različite likove, u razgovoru sa istaknutim američkim političarima, navlači ih da često daju sumnjive, uglavnom pogrešne izjave i na taj način ih stavlja u prilično nezgodan položaj.

>>> OVO NE SMETE DA PROPUSTITE: Ovako stvarno izgleda (NE)PROFESIONALNI MUŠKI PROVOD! (FOTO) (VIDEO)

U emisiji u kojoj je gostovao Spenser, Koen se prerušio u pukovnika Erana Morada, izraelskog stručnjaka za borbu protiv terorizma, koji je poslaniku iz Džordžije navodno pokazao nekoliko trikova uz pomoć kojih može da prepozna teroriste.

Jedan od trikova odnosio se na otkrivanje ko se zaista krije ispod burke - Printskrin: YouTube/SHOWTIME

Jedan od trikova odnosio se na otkrivanje ko se zaista krije ispod burke, jer se Spenser zalaže za njihovu zabranu. Koen je rekao da je u takvim situacijama najbolje iskoristiti štapove za selfi, koji lako, navodno neprimetno, može da se podvuče pod burku i fotografiše situaciju, dok se čovek koji drži štap, pretvara da je turista, baš kao oni iz Azije. Spenser je pratio njegova uputstva, bez razmišljanja.

Kroz "obuku", pukovnik Morad je Spenseru pokazao kako da privuče pažnju i na taj način spreči da ga kidnapuju predstavnici ISIS-a. Jedan od načina je da počne da viče reč "crnčuga" koja se snatra vrlo uvredljivom. Spenser je izgleda zaboravio da ga snimaju, pa je nekoliko puta ponoio zabranjenu reč, zbog čega ga je Koen "ukorio".

Kao najbolji način da se zaštiti od pripadnika ISIS-a, Koen je Spenseru rekao da može da iskoristi golu zadnjicu. Poslanik je u tom trenutku, po svoj prilici, potpuno isključio mozak i skinuo najpre opantalone, a potom i gaće.

Iako su vlasti Džordžiije od njega zahtevale da podnese ostavku nakon incidenta na televiziji, Spenser je to ipak odbio.

VIDEO: Inspiriše skejtere svojom bujnom zadnjicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA