≫ 

Sećate li se najlepše devojčice na svetu, čija je prva naslovnica izazvala buru u javnosti? Danas na preslatko dete podsećaju samo usne (FOTO)

I danas je prate u stopu

  • 5

Kada je imala samo šest godina, plavooka Tajlin Blondu (17) proglašena je najlepšom devojčicom na svetu, a onda je usledila blistava modna karijera i šetnja pistom za najpoznatije svetske dizajnere. Tajlen je pre nekoliko dana snimljena kako uživa sa prijateljima na plaži u San Tropeu, a titulu koju je dobila još kao devojčica može i danas ponosno da nosi. Ona je sada prelepa devojka koja mami uzdahe muškaraca širom sveta, a na Instagramu je prati čak 2,3 miliona ljudi.

Atraktivna blogerka je ponosno pozirala tražeći modni savet, ali svi pričaju samo o njenom penisu (FOTO)

Na prelepo dete danas podsećaju samo usne, po kojima je i kao mala bila prepoznatljiva.

 
🥤🥤A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Plavooka Francuskinja sa samo 4 godine prvi put je kročila na pistu, na reviji slavnog Žan Pol Gotjea, a kad je napunila 10 godina slikala se za editorijal "Vog". Tada se njeno ime pojavilo u svim vodećim tabloidima širom sveta.

Od tada, Tajlin je nastavila blistavu manekensku karijeru, a zastupa je američka agencija za talente "WME". Prošle godine je dva puta hodala pistom noseći modele Dolče i Gabana. Takođe je postala ambasador Loreala i izgradila je impresivan profil na Instagramu na kojem je prati 2,2 miliona ljudi.

 
A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Na Instagramu redovno objavljuje fotografije sa snimanja, sa prijateljima i porodicom. Učestvovala je na snimanju za Vog kada je imala samo šest godina, što je izazvalo zabrinutost javnosti zbog korišćenja dece kao modela, kao to da li je taj posao pravi za njih i kako bi mogao da utiče na njihovu budućnost.

Njeno slikanje za Vog je takođe pretrpelo brojne kritike jer su mnogi rekli da ona na tim slikama izgleda kao seksualni objekat.

 
XA post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Izgleda da joj je "titula najlepše devojčice" na svetu donela puno pozitivnih stvari, a ova mlada Francuskinja i dan danas može ponosno da dobije i titulu najlepše tinejdžerke na svetu.

Da podsetimo, njeni poznati roditelji, fudbaler Patrik Blondu i glumica Veronika Loubi, počeli su da je uvode u ovaj svet još od malih nogu.

VIDEO: Seks bomba ili previše nabildovana devojka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA