Muškarac uhapšen jer je šetao prase bez povoca: Dok mu je policajac pisao kaznu, ujeo ga je i njegov pas koji je trčkarao zajedno sa svinjom

Kada su policajci Norviča, u Velsu izašli na ulicu, zatekli su "nevezano" prase koje trčkara okolo zajedno sa jednim psom koji je i "gricnuo" jednog od policajaca

  • 3

Građani često zovu policiju da prijave razne stvari, a jedan od takvih poziva rezultirao je upravo kaznom koju su napisali čoveku jer je ulicom šetao prase bez povoca.

Kada su policajci Norviča, u Velsu izašli na ulicu, zatekli su "nevezano" prase koje trčkara okolo zajedno sa jednim psom koji je i "gricnuo" jednog od policajaca.

Velšanin koji ih je šetao je uhapšen i potom optužen za izazivanje javnog nereda, kao i za držanje opasnog psa van kontole.

Prase mu je oduzeto od Agencije za životinje, a policajac koji je fotografisao životinju kaže da je ostao bez reči kada je video da prometnom ulicom šeta bez ogrlice i povoca.

(Telegraf.rs/BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Roky

    9. avgust 2018 | 18:17

    Zna pas gde je problem i koga treba ujesti ! Pametan.

  • Sima kosmos i dalekog svemira

    10. avgust 2018 | 07:46

    Sto ga ne proseta na pecenijadi u stopanji posle 24 sata kad nestane pecenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA