≫ 

Bezobrazna klinka na Instagramu psovala siromašne i rugala im se sa besnih automobila, sve dok njena mama nije dobila otkaz (VIDEO)

Ispostavilo se da to nije jedini video koji je Lil snimila na račun majčinog posla

  • 40
 

A post shared by LILTAY (@liltayu) on

 

Devojčica Lil Taj ima samo devet godina, a već je prava zvezda na Instagramu gde njen profil prati gotovo 50 hiljada ljudi. Međutim, ova devojčica nije baš najpristojnija na svetu.

Njeni roditelji su veoma bogati, a ona voli da snima video snimke na kojima se može videti kako ismeva one koji su siromašni. Neprestano se hvali luksuzom u kojem živi, a često i psuje.

Milioner slupao svoj "ferari", a onda je upoznao svoju ženu Milenu koja je dobila rak: Tada je dao sve svoje pare i preselio se u kombi (VIDEO)

- Ku*ko, upravo sam kupila "lamborgini", vi, seronje, ne možete sebi da priuštite ovo sr*nje. Imam samo devet godina, najmlađa sam influenserka veka, po**rem se na vas glupu sirotinju. Šta ste vi napravili od svojih života? Samo ste siromašni i ljubomorni na mene - kaže ona na jednom snimku.

Međutim, jedan takav snimak je njenu majku Angelu Tian koštao posla.

 

Објава коју дели Lil Tay Bae 👑 (@liltay1.0) дана

 

 

I feel bad for that dog @liltay #liltay #freeliltay #guccigangA post shared by Lil Tay Bae 👑 (@liltay1.0) on

 

Naime, Lil Taj je snimila video u automobilu šefa svoje majke, nakon što ga je Angela zamolila da devojčica malo sedne u njegov "mercedes", piše Vice. Lil je, navodno bez majčinog znanja, u njemu snimila svoj video i objavila ga na Instagramu.

Problem je nastao kada je šef njene majke saznao za to i nije bio nimalo impresioniran. Ona je zbog toga morala da da ostavku, a radila je kao agent za nekretnine.

Ispostavilo se da to nije jedini video koji je Lil snimila na račun majčinog posla.

 

Објава коју дели LILTAY (@liltayu) дана

 

U jednom videu devojčica hoda po stanu i hvali se navodno svojom dizajnerskom odećom i "toaletom koji košta više od vaše stanarine", ali pokazalo se da je stan jedan od onih koje je njena mama već prodala kupcima.

Nakon incidenta, Lil se javno izvinila svima koje je uvredila i sporni video je obrisala sa društvenih mreža.

 

VIDEO: Ima samo dve godine i kosu gušću od prosečne odrasle osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dača

    11. avgust 2018 | 14:38

    Influ.. polomi jezik bok te.. kakva sve zanimanja postoje

  • Mita

    11. avgust 2018 | 16:41

    Jedno 5,6 oštrih šamara pa da vidiš kako bi bila dobro dete...

  • Ivana

    11. avgust 2018 | 16:21

    Ovo je sve naucila od mame.Dete od 9 godina nema dovoljno izgradjen mozak da tako razmislja i prica,tako da su je tako naucili.Drugo,sta ce detetu od 9 godina instagram?!ona leci mamine komplekse!bravo za roditelje,toliko ste siromasni da osim para nista vise nemate da ponudite detetu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA