≫ 

Ovako Amerikanka poredi Beograd i Zagreb: "Ružnjikav je, ali seksi, muškarci su pristojniji" (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Otkrila je kako oba grada voli iz potpuno različitih razloga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika On
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vuk (Bg)

    24. avgust 2019 | 16:27

    Mnogo toga je netacno rekla, a ja cu da dam cinjenice jer ih mnogo njih (komentatora) ne zna. Stanovnistvo - Zagreb: 800.000 (uze podrucje), 1.100.000 (sire podrucje); Beograd: preko 1.400.000 (uze podrucje), preko 1.600.000 (sire podrucje). Za Beograd kazem preko jer su podaci ili od pre 10 godina, ili se radi o procenama, a znamo da se u Beograd seli mnostvo ljudi, i da populacija poraste izmedju svakog popisa (osim 1991-2002). Za populaciju Zagreba ne mogu mnogo reci jer se ne razumem, ali navedeni brojevi su realni. Povrsina - zanemaricu administrativne granice (npr. Beogradski okrug) jer one nisu povezane sa nasim pojmom "grada". Ako odemo na satelitske snimke, vidljivo je da su urbana podrucja gotovo ista, dakle, Beograd nije bukvalno "veci". Ali vredno je napomenuti da se cesto kao faktor velicine uzima upravo populacija, sto je malo nelogicno, ali tako je, a po stanovnistvu ubedljivo Beograd prednjaci. Izgled, atmosfera, osecaj grada - nisam posetio Zagreb, ali mislim da je urbanisticki bolje sklopljen nego Beograd. U Beogradu je tesko pobeci od neuredjenosti i divljeg urbanizma cak i u samom centru (gde skoro svaki turista prodje), te zato imate strance koji kazu da je Beograd manje lep. Ipak, ako se osvrnemo na pojedinacna arhitektonska zdanja, Zagreb bi bio sladak i lep, a Beograd mocan i brutalan. Takodje je Beograd raznovrsniji i specificniji od Zagreba, u mnogo aspekata. Meni se npr. mnogo dopada to sto je u Zagrebu najvisa zgrada Katedrala, u Beogradu su vertikalna obelezja gradjevine poput tornjeva, mostova, elektrana/toplana itd. Da zavrsim - zelim da posetim Zagreb i srecan sam sto oba grada imaju sve vise turista (ne zbog samih turista, vec zbog slike o nama). Pozdrav

  • miki

    17. avgust 2018 | 12:40

    A sto se u Zagrebu dobacuje pi.kama to nista, a ?

  • Alfa

    16. avgust 2018 | 15:49

    Kako je Amerikanka otmena i bitna, kao da joj je baba studirala na Sorboni. Bilo bi poštenije da je napisala blog o getu iz kojeg je došla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA