≫ 

Najbesmisleniji izazov zaludeo bogate klince Rusije, a sad ih svi kopiraju: Padaju na sve strane samo da bi pokazali koliko para imaju (FOTO)

Odakle više silni izazovi?

  • 7

Već ste navikli da se bogati klinci na Instagramu razmeću jahtama, privatnima avionima, skupom odećom i satovima, šampanjcem i svežnjima novca. Sve to im je izgleda dosadilo, pa su odlučili da se zabave izazovom zvezda padalica (#fallingstars2018).

Nama se čini da je izazov besmislen, ali ostavićemo vama da procenite da li smo u pravu.

Bahata Ruskinja puši džoint i među nožne prste stavlja 2.000 evra samo da bi nalakirala nokte, a u viklere još 3.000 (VIDEO)

Suština je sledeća - slikati se tako, da izgleda kao da ste pali licem direktno na pod. Zbog toga je izazov i dobio ime "zvezda padalica".

 
#fallingstars2018#falling#makeawish#fallingstarsA post shared by Eka Kereselidze (@eka.artist) on

Naravno, bogati klinci slikaju se kako "padaju" iz automobila, tokom šopinga, na letovanju, brodu, stepenicama privatnih aviona....

Oni koji se izazovu priključe, fotografije objavljuju na Instagramu pod tagovima #fallingstars2018 i #fallingstars, nominuju prijatelje koji treba da urade isto i pozivaju pratioce da obajve svoju fotografiju lažnog pada.

 
Где как не в Сангейте (кто знает, тот поймёт 😉)начать популярный флэшмоб #fallingstars2018 передаю нереальный челлендж @nikkitoz @stroiteleva @from.hyperborea @katerina_orkide @christinamini_ @aleks_but007 @akhmedoffaslan @and_bor @arthur_eremeev @dr_natalia_ #fallingstars #rixossungate #fallingstarsinsungate #challenge #ктовсангейтенаполунележалтотжизнинезнал #rixosmoments @rixossungate #kbmood #kbwomen #moodpassion #сангейт #starпад #падающаязвезда #падающиезвезды P.S.: при создании этого фото никто не пострадал, но нас спалили😂A post shared by @ mary_161 on

Sve je počelo u Rusiji, prvo među bogatim naslednicima, onda je počeo da se širi kao požar.

Brzo su se uključili i "obični Rusi", a onda izazov više nije bilo moguće zaustaviti.

Velikom broju ljudi ovaj izazov se dopao, pa je zveda padalica stigla i do Kine.

I do Francuske, gde je to čak i porodična zanimacija u pojedinim slučajevima.

 
#fallingstars #flashmop #falling #fun #family #crazy #fallingstars2018A post shared by Natalia (@nataliashakh) on

"Zvezda padalica" stigla je i u Poljsku...

...ali i naš komšiluk. Tačnije u Sloveniju.

Iako nije baš sasvim jasno šta je u vezi ovog izazova tako zabavno, jedna stvar je ipak dobra.

Za razliku od većine drugih izazova na društvenim mrežama ovaj nije opasan i niko nije povređen - svi se pažljivo nameštaju pre fotografisanja.

VIDEO: Sav besmisao popularnog izazova - Izašla iz kola da odigra Kiki izazov i onda je nastupio horor

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Andreja

    18. avgust 2018 | 08:27

    Ludilo tek pocinje ali sve ima svoj kraj ovog puta to ce biti kraj ovog sveta koji nema vise nijedno ljudsko a ni moralno nacelo

  • Ja

    17. avgust 2018 | 23:54

    Ne kontam

  • joakim

    17. avgust 2018 | 23:57

    Video sam po Hotelima gde sam bio po Evropi da su Rusi prevazisli po primitivnom ponasanju vec odavno i Engleze.Tamo im se smeju ali cute jer se razbacuju sa movcem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA