Popularni Instagram par letuje u Hrvatskoj: Proveli su nedelju dana na jahti u Splitu, a zbog posla su napravili nestvarne fotografije (FOTO)

Imaju preko 170.000 pratilaca na Instagramu

  • 4

Poznati par sa Instagrama, Džejk i Marie, su ovog leta obišli i Hrvatsku. Uživali su u lepom vremenu, moru i prirodi, a njihove fotografije oduzimaju dah. Iako je ovo za njih samo posao, stigli su i da se lepo provedu.

Slikao je more u Hrvatskoj i ostavio komentar koji je napravio pravu pometnju na internetu (FOTO)

TURISTIČKA SEZONA I DALJE TRAJE

Uprkos najavljenoj promeni vremena i najavama da je središnji deo leta došao svom kraju, u Splitu je i dalje sve puno turista kao da je početak avgusta, prenosi Slobodna Dalmacija.

Duž Zvonimirove ulice i Pazara su se u prepodnevnim satima i dalje stvarali čepovi zbog pristizanja vozila prema Gradskoj luci, turisti su na suncu bez pritužbi nešto niže čekali ukcavanje na trajekte, a na kruzerima su se kao po običaju odvijale prijave i odjave gostiju.

Reke motoriziranih turista slivale su se juče prema luci, mogle su se videti registarske tablice iz Slovenije, Mađarske i Italije, ali i iz Češke, Slovačke, Austrije, Nemačke, Švajcarske, Rusije i Ukrajine. Svi su oni došli da uhvate poslednji dašak leta i sunca, ali i da uživaju u moru i divnim predelima.

POZNATI PAR SA INSTAGRAMA NA HRVATSKOM PRIMORJU

Neki od njih su čak došli i zbog posla. Džejk iz Australije i Marie iz Nemačke imaju zajednički Instagram profil sa više od 170.000 pratilaca i baš on ih je doveo u Hrvatsku, prenosi Slobodna Dalmacija.

– Na jahti smo proveli nedelju dana i sad smo još dve noći u Splitu pa idemo natrag u Nemačku. Split nam je prekrasan i ovo nije prvi put da smo tu – kažu uglas, na šta Džejk ističe da je prošle godine došao na tri dana, a Marie je bila već nekoliko puta pod Marjanom.

– Jako mi se sviđa stari deo grada, Trogir i susedna ostrva. Imamo i omiljeni restoran za makrovegane koji smo posećivali svaki dan. Tu smo zbog posla. Imamo zajednički Instagram profil sa puno pratilaca i odsedanje na splitskoj jahti za nas je bio posao.

Trebali smo za vlasnike da fotografišemo jahtu, destinacije gde smo sve putovali i putnike, kao i slične stvari. Dakle, došli smo poslom, ali smo i uživali – ističe ovaj par, koji je na brodu bio sa još 40 putnika.

– Bez sumnje, Split će nas još koji put videti – dodaje popularni par.

TURISTI IZ FRANCUSKE

U Splitu je boravio još jedan par i to iz Pariza. Lora i Den su u Split i na Hvar došli zbog plaža i dobrih žurki, prenosi Slobodna Dalmacija.

– Prvi nam je put da smo došli ovde. Hrvatsku smo odabrali jer smo čuli da su tu dobre žurke, lepa obala, plaže, pogled i krajolik. Tri dana smo bili u Splitu i sad idemo na Hvar po još malo zabave i plaže – kažu

Francuzi i pojašnjavaju da su kraj avgusta, koji je svojevrsni kraj sezonskog špica, odabrali iz jednostavnog razloga – jedino tada su mogli da dobiju godišnji odmor.

– Nije skupo, cene su ok. U Hrvatskoj smo cele dve nedelje. Plaže i Plitvička jezera su nam se najviše svideli – otkrivaju mladi Francuzi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jovan

    27. avgust 2018 | 10:55

    Ne mogu da verujem da vise nema prirodnih slika.....Sve su preradjenje.....I onda kazu prelepe slike...Auuu

  • Miks

    27. avgust 2018 | 11:08

    Pa duplo ima više pratilaca naš prosečni instagram influenser :))

  • Glupost

    27. avgust 2018 | 11:02

    Pa tom i jerry izgledaju prirodnije od ovo dvoje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA