• 3

Ćaskao sa komšinicom pa ostao bez dela penisa: Krvoločni pas ga ščepao za polni organ i naneo mu bolnu povredu

Povreda, iako bolna, nije bila opasna po život

  • 3

Šokantna vest obišla je svet. Jamajkancu, poznatom pod nadimkom Nili, komšijski pas je odgrizao penis dok je čavrljao sa svojom komšinicom preko ograde. 

Napad se desio u mestu Stoni Hil, severno od Kingstona. Nili je objasnio da je pas proturio njušku kroz metalnu ogradu i čeljustima mu "ščepao" genitalije. Muškarac je izjavio da je imao sreće što povreda nije bila ozbiljnija, ali je istakao da je ipak ostao bez dela polnog organa.

Rotvajler izujedao dečaka u Novoj Pazovi kada mu je mladić, koji ga je šetao, skinuo povodac!

- Pas je iskoristio priliku jer sam stajao tik uz ogradu. Više im se neću približavati - rekao je Jamajkanac za "Vikend star", piše Dejli mejl.

Ljubimci komšinice sa kojom je Nili "čavrljao" poznati su po svojoj agresiji, međutim, ovo je prvi put da je jedan od njih nekog ugrizao za genitalije.

Nakon napada, prema pisanju stranih medija, muškarac je vrlo brzo primljen u bolnicu. On je poručio da neće da tuži svoju komšinicu i da neće da joj traži novac, jer mu je pomogla da dođe do bolnice.

Povreda, iako bolna, nije bila opasna po život, pa će Jamajkanac ubrzo biti spreman da se vrati na posao i nastavi sa svojim uobičajenim obavezama.

VIDEO: Pas bio uz devojčicu i pomogao porodici da je pronađu

Komentari

  • N

    Jel opet neki staford ili ? 😶

  • Zane

    Komšija ga dobro istrenirao da mu čuva ženu.

  • Zar nije jamajcanin?

    Pas video velicinu i postao ljubomoran xD

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima