≫ 

Ruskinja Elena pravi torte iz snova: Svaki ukras se izrađuje ručno, a cene idu i do 100 dolara (FOTO)

Među najzanimljivijim tortama su, tvrdi Elena, ona u obliku hobotnice, cipele i bureta sa grožđem

  • 4

Tridesetjednogodišnja Elena Gnut, iz Kalinjingrada u Rusiji, pravi torte već dve godine. Od kada je započela biznis njene torte ne prestaju da fasciniraju gotovo sve kupce. Ona pravi takozvane "dizajnerske torte".

Venčanje bahate ruske naslednice, koja je De Niru naredila da joj donese vode: Sve je prštalo od luksuza na svadbi od 1,4 miliona (FOTO) (VIDEO)

- Gotovo svi su uvek u čudu - kako je o moguće. Nekima je teško da poveruju da su torte uopšte jestive, neki misle da je u pitanju 3D štampa. Međutim, svaki ukras na mojim tortama, svaki oblik, pravi se ručno, naravno sa jestivim bojama. U svaku tortu u uloženo je dosta truda, mada postoje i one koje su jednostavnije i ne iziskuju previše vremena - objašnjava Elena Gnut.

Među najzanimljivijim tortama su, tvrdi Elena, ona u obliku hobotnice, cipele i bureta sa grožđem. U zavisnosti od dizajna, potreban im je dan do dva da tortu završe. A cena ide i do 100 dolara po torti, prenosi N1.

- Njene torte su umetnost! Naručila sam tortu za svoje prijatelje, koji su avanturisti i često putuju. Pa po Eleninom predlogu odlučili smo se za tortu sa motivima putovanja. Nadam se da je ukus dobar kao i izgled - kažu kupci.

Da je pravljenje torti unosan biznis pokazuje i činjenica da porudžbine ne prestaju da stižu, a na društvenim mrežama Elena Gnut uspela je da privuče pažnju preko 200 hiljada ljudi.

VIDEO: Flojd Mejveder se pohvalio tortom sa svoje žurke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA