≫ 

Angažovao prostitutku, a na vratima hotelske sobe pojavila se njegova ćerka

Izvinio sam se zbog mojih postupaka jer sam samo želeo da ponovo imam svoju porodicu, rekao je otac

  • 20

Jedan čovek je angažovao prostitutku kako bi zajedno proveli noć u iznajmljenoj hotelskoj sobi. Međutim kada se ona pojavila usledeo je šok, za oboje. Naime, kada je otvorio vrata, nesrećni čovek je ugledao svoju ćerku.

Titus Nkube, otac troje dece, pao je na pod od šoka, a njegova 20-godišnja ćerka je pobegla iz hotela u suzama. Nkube, iz Bulavaja u Zimbabveu, rekao je da je imao probleme u braku i da se zbog toga odlučio da iznajmi sobu u lokalnom hotelu, a zatim pozove prostitutku.

Tinejdžerka iz Češke troši mesečno 1.300 evra, jer želi da liči na Barbiku: Šminka se satima, kupuje gomilu odeće i posećuje plastičnog hirurga (FOTO)

- Žao mi je što sam to učinio. Razgovarao sam sa suprugom i ćerkom. Izvinio sam se zbog mojih postupaka jer sam samo želeo da ponovo imam svoju porodicu. Moja ćerka je prestala da radi ono što je radila i vraća se u školu sledeće godine. Moji bračni problemi nisu gotovi, ali sada imamo savetnika koji nam pomaže da prođemo kroz najteži period našeg žiovta – rekao je Nkube.

Njegova supruga je u početku bila veoma ljuta, ali je posle odlučila da mu da drugu šansu. 

- Da nije bilo moje dece, mogla sam odavno da se razvedem. Ipak, zbog trauma koje deca doživljavaju tokom razvoda, odlučila sam da ostanem – rekla je Nkubeova supruga Rozmeri.

VIDEO: Lažirala prosidbu ispred oca, on samo što nije umro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA