≫ 

U ovom gradu praznici su stigli ranije na ulice, a pravi razlog za to slama srca (FOTO)

Kada je komšiluk saznao da dečak ima još samo dva meseca života, uključili su se u akciju njegovih roditelja i sami okitili svoje kuće, kao da je Božić pred vratima

  • 0

Božić je stigao ranije u jedan komšiluk u Ohaju, kako dečak ga, kojem je ostalo samo još mesec dana života, ne bi propustio.

Dvogodišnji Brodi Alen boluje od ETMP tumora, retkog oblika raka i u avgustu mu je rečeno da su mu ostala još dva meseca života.

Nakon učestvalih vrtoglavica, Brodi je odvezen u bolnicu, gde je njegova porodica saznala da ima četiri raka na mozgu i jedan na kičmi. Proveo je 98 dana u bolnici, ali pošto dokrori ne mogu nikako da mu pomognu, otpušten je kući.

Doktor Toni leči decu i pravi je hit među svojim pacijentima: Uveseljava ih plesom i šalama, jer želi da zaborave na bolest (VIDEO)

Komšiluk slavi Božić ranije Foto: Facebook/Team Brody

Zbog toga je njegova porodica odlučila da mu svaki dan života bude pun srećnih uspomena i zabave, zbog čega su odlučili da i Božić proslave ranije, kako ga Brodi ne bi propustio.

Kada je komšiluk saznao da dečak ima još samo dva meseca života, uključili su se u akciju njegovih roditelja i sami okitili svoje kuće, kao da je Božić pred vratima.

Dečakov otac Tom rekao je kako nije išao na posao od kako je saznao da će Brodi umreti, kako bi svaki dan do kraja njegovog života proveo sa njim.

Dečak je dobio i čestitke, sve u duhu praznika Foto: Facebook/Team Brody

On je rekao kako dečak ne zna koliko je zapravo bolestan.

- Iako su nam rekli da ima još samo dva meseca života, mi ne znamo tačno kada će se desiti najgore i da li su u pitanju dani, nedelje ili meseci. Zato hoćemo da mu svaki trenutak bude što srećniji - rekli su roditelji malog Brodija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA