• 0

Ćerka milionera je pojela kiflu na aerodromu i preminula samo nekoliko sati nakon prvog zalogaja

Nataša je kobnog 17. jula 2016. putovala u Nicu, gde je trebalo da provede letnji raspust, kad se srušila u avionu Britiš ervejza

  • 0

Devojčica Nataša Ednan-Laperuz (15) iz Londona, alergična na susam, umrla je samo nekoliko sati nakon što je pojela kiflu kupljenu na aerodromu.

Nataša je kobnog 17. jula 2016. putovala u Nicu, gde je trebalo da provede letnji raspust, kad se srušila u avionu Britiš ervejza, prenosi BBC.

>>> Devojčica je pojela pogrešan slatkiš jer je bio u istom pakovanju kao njen omiljeni, nakon toga je umrla: Njena majka ima lekciju za sve nas (FOTO)

Iako joj je otac odmah dao dve injekcije, devojčica je preminula u roku od nekoliko sati u bolnici u Nici.

Devojčica je bila alergična na susam koji se nalaziio u kifli, a da to nije bilo naznačeno na pakovanju - Foto: Pixabay.com

Nataša je na terminalu aerodroma Hitrou pojela artičoku, maslinu i kiflu kupljenu u radnji poznatog britanskog lanca prodavnica sendviča "Pret a Manger". Kobni susam nalazio se unutar peciva, umesto na kori, pa se zbog toga nije video.

"Pret a Manger" je potvrdio da njihovi proizvodi nisu pojedinačno označeni informacijama o sastojcima i alergenima i da se umesto toga, te informacije nalaze na policama njihovih prodavnica, a mogu se dobiti i na upit kod   šefova tih radnji, koji su obučeni da daju takve infromacije.

Njen otac Nadim Ednan-Laperuz, milioner  i osnivač fabrike igračaka "Wow Toys", rekao je da ostatak porodice pokušava da se nosi sa životom bez njihove voljene devojčice.

Nataša je kobnog dana krenula sa ocem na odmor u Nicu - Foto: Facebook

- Sve što kažemo i učinimo podsetnik je da ona nije s nama - njena prazna soba, školska uniforma koja visi u ormaru, njena torba spakovana za praznike u Nici nikada nije otpakovana, nemamo snage za to - ispričao je Natašin otac.

Prvo sudsko ročište održano je u ponedeljak, a na optuženičkoj klupi nalazi se čuveni lanac prodavnica sendviča.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima