Žena i ljubavnik krenuli u motel, pa pozvali Uber: Drama je nastala kad su videli da taksi vozi njen suprug

Udana žena iz Kolumbije i njezin ljubavnik pozvali su Uber da što prije dođu do hotela na druženje. Žena nije znala da je njen muž od prijatelja posudio auto te je vozio pod njegovim imenom...

  • 6

Jedna udata Kolumbijka, uspela je svoju vanbračnu aferu da zadrži kao tajnu više od godinu dana, ali onda ju je otkrio ni manje ni više nego suprug i to sasvim slučajno.

Naime, Jeimi i njen ljubavnik Hesus Barios pre nekoliko dana dogovorili su se da iz Barankilja u kome žive, zbog predostrožnosti kao i mnogo puta pre toga, odu u motel u obližnjem gradu Santa Marija. Kako bi bili sigurni da ih niko neće prepoznati, pozvali su Uber.

>>> Hrvatica uhvatila muža u preljubi sa kumom! Srušila se od šoka, ali ono što je usledilo je potpuna havarija!

Jeimi je uspela da svoju vanbračnu aferu zadrži kao tajnu više od godinu dana, ali onda ju je otkrio ni manje ni više nego suprug i to sasvim slučajno - Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis / Vreme vašeg rođenja otkriva kakvi ste u krevetu

Šok je usledio kada je zaljubljeni par ušao u vozilo, jer se za volanom nalazio Jeimin suprug Leonardo. Ono što neverna supruga nije znala jeste to da je njen suprug od prijatelja pozajmio automobil i Uber nalog, kako bi zaradio dodatni novac te večeri.

Nakon što su se supružnici prepoznali, usledila je prava drama, prenosi Metro.

Dok neki tvrde da su dvojica muškaraca počela da se tuku, a Jeimi da ih razdvaja, drugi tvrde da je par izašao iz auta kako bi izbegao Leonardovu munjevitu reakciju.

U celoj priči, najgore je prošao prevareni suprug. Osim što je video ženu s ljubavnikom, preti mu i tužba od strane Ubera zbog korišćenja tuđeg profila na aplikaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    29. septembar 2018 | 20:37

    Kakav pornic od situacije!zena ljudsko bice ,vocka cudnovata!🍓🍌🍋🍎🍒🌷svaka vockica moze nesto reci o njoj😉

  • bbb

    29. septembar 2018 | 21:39

    e da moja napravi tako ja bi platio hotel jos jer bi me oslobodio za vekova

  • Zena

    29. septembar 2018 | 23:43

    Nije mi jasno kako neprepoznate kada zena vara.To se oseti, sve je drugacije, isto vazi i za muza,samo mnogi beze od istine...a ako stvarno nije primecena prevara, ne znam kakav je to brak??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA