≫ 

Kakva bolesna romantika: Pravio se da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a onda je "vaskrsao" i zaprosio šokiranu devojku (VIDEO)

Čitav prizor je zabeležio prijatelj ovog para, koji je prosidbu opisao kao romantičnu

  • 1

Jedan muškarac je lažirao svoju smrt na motoru u saobraćajnoj nesreći, a onda se naprasno "vratio u život" kako bi zaprosio svoju uznemirenu devojku.

Snimak ovog događaja je zabeležen 30. septembra na Filipinima. Na njemu se vidi kako Džefri Delrio leži na ulici, dok saobraćajni policajac govori njegovoj devojci da se pripreme za najgore.

Maknite se, dijamanti, stigao je novi ženin najbolji prijatelj: Mladi par pokazao kako izgleda "prosidba na seoski način" (FOTO)

Dok je on ležao, ona je krenula prema njemu i počela je da plače.

Međutim, ubrzo ustaje i kada je klenuo na jedno koleno, iz džepa je izvukao kutiju sa prstenom. Tada je pitao svoju devojku da se uda za njega i ona je pristala.

Par trenutaka pre nego što će se veriti, devojka je snimljena kako vrišti i plače, dok policajci pokušavaju da je smire.

Kada je pristala da se uda, ona je zagrlila policijsku službenicu i zaplakala je od sreće i olakšanja što joj je dečko živ.

Čitav prizor je zabeležio prijatelj ovog para, koji je prosidbu opisao kao romantičnu.

Međutim, nisu svi bili impresionirani. Bilo je onih koji su ovakav postupak dečka žestoko kritikovali, ističući da je način na koji je izveo prosidbu izuzetno surov.

VIDEO: Seksi turska mlada pleše sa mačem

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA