≫ 

Sa Melanijom se ponovo sprdaju na internetu: Svaku državu koju je posetila, iznenadila je urnebesnon odevnom kombinacijom (FOTO)

Video posete prve dame Egiptu podeljen je na njenom Tviter nalogu, zbog čega su mnogi korisnici društvenih medija iskoristili priliku i uporedili je sa brojnim likovima

  • 5

Odelo koje je prva dama SAD Melanija Tramp nosila prilikom posete Egiptu postalo je predmet podsmeha na društvenim mrežama. Oni kojima se nije svideo stajling prve dame uporedili su je sa nizom izmišljenih likova, od Tarzanove Džejn do rivala Indijane Džonsa.

Šešir Melanije Tramp izazvao skandal u Africi (FOTO)

Video posete prve dame Egiptu podeljen je na njenom Tviter nalogu, zbog čega su mnogi korisnici društvenih medija iskoristili priliku i uporedili je sa brojnim likovima.

Melanija je prilikom posete Egiptu videla i piramide, a za tu priliku obukla je pantalone, košulju i bež blejzer, a stajling je upotpunila crnom kravatom i šeširom.

Melanija se za obilazak piramida odlučila za ovu kombinaciju Foto: Tanjug/AP

To je bilo dovoljno da korisnici počnu da se sprdaju sa njenim izgledom.

Jedni su je uporedili sa Emili Belok, izmišljenim likom iz serijala o Indijani Džonsu, dok su drugi istakli da podseća na preminulog kralja popa Majka Džeksona u spotu za pesmu "Smooth Criminal".

Bilo je i komentara da podseća na Herkula Poaroa, dok su neki istakli da Melanija liči na Tarzanovu Džejn iz crtanog filma.

Melanije je pre Egipta posetila i Keniju, kada je njen šešir izazvao skandal.

Tokom boravka u Najrobiju, Melanija je posetila sirotište, a zatim se zaputila u obližnji nacionalni park, gde je mobilnim telefonom fotografisala životinje koje je zatekla tamo, a obišla je i mesto na kome je spaljeno 105 tona slonovače, kao deo napora da se stane na put ilegalnoj trgovini tom sirovinom.

Naime, gospođa Tramp je za ovu priliku odabrala elegantnu safari kombinaciju, a glavni aksesoar joj je bio retro šešir, kakav su u 19. veku nosili Evropljani u Africi, delovima Azije i Bliskog istoka. U Africi je on postao simbol britanskih kolonijalnih osvajača, pa su se mnogi Afrikanci osetili uvređenim zbog toga.

Čini se da je prvo samostalno putovanje prve dame dalo puno materijala za komentarisanje korisnicima na društvenim mrežama, ali Melaniju ovo izgleda nije puno pogodilo.

Prilikom posete Africi rekla je "kako nikoga ne treba da zanima šta je ona obukla, već šta radi i priča".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • @ Kiki

    10. oktobar 2018 | 14:14

    Ma mogu da joj pljunu pod prozor Ona je bila dama a sad je prva dama Najjače ekonomske političke i vojne sile sveta A oni???

  • w

    11. oktobar 2018 | 07:23

    Dama od stila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA