≫ 

Prvi put je ubio sa 13 godina pa je ocu izvadio srce i sažvakao: Iza sebe ima 71 žrtvu i kaže da se neće smiriti, a ovi ljudi treba da ga se plaše (VIDEO)

Već u dobi od 14 godina, bilo je jasno da Pedro neće biti poput ostale dece

  • 5

Pedro Rodriges Filho je od sebe napravio brazilskog serijskog ubicu likvidirajući druge serijske ubice. Analitičari koji su pratili "njegov slučaj" kažu da je savršen primer psihopate.

Rođen je na farmi Santa Rita Do Sapucai sa povređenom lobanjom. To je rezultat batina koje je njegova majka dobijala od svog muža u trudnoći, prenosi Viralnova.

Serijske ubice koje nikada nisu uhvaćene: Silovali su, surovo mučili do smrti, a neki od njih su još na slobodi (FOTO) (VIDEO)

On je istakao da se njegova prva želja za ubistvom rodila kada je imao 13 godina. Tokm borbe sa starijim rođakom, gurnuo je dečaka u presu za šećernu trsku, od čega je dečak preminuo.

Već u dobi od 14 godina, bilo je jasno da Pedro neće biti poput ostale dece. 

Počeo je da ubija od tinejdžerskih dana Printskrin: Youtube

Kada je imao 14. godina ubio je Minasa Geraisa koji je otpustio njegovog oca, koji je radio kao čuvar u školi, jer je navodno krao hranu. Zatim je ubio i drugog stražara, koji je navodno bio pravi lopov.

Potom je morao živi u bekstvu i za to vreme je započeo seriju ubistava običnih provalnika i dilera drogom.

U to vreme je pronašao i ljubav, ali njegova sreća nije bila dugog veka. Njegova Maria Aparecida Olimpia je takođe ubijena, a za sve su bili odgovorni članovi jedne lokalne bande. Sve ovo desilo se još pre nego je napunio 18 godina.

U zatvoru je proveo duži niz godina Printskrin: Youtube

Do 18 rođendana, Pedro je ubio već deset ljudi. Svoje tinejdžerske dane proveo je tražeći i osvećujući se članovima bande koji su mu oduzeli njegovu ljubav.

Kada je Pedrov otac brutalno ubio njegovu majku mačetom, Pedro je ocu uzvratio posetivši ga u zatvoru gde ga je izbo do smrti.

Izvadio je očevo srce i počeo da ga žvaće. Sve ovo ispratio je ubivši silovatelja sa kojim su ga transportovali u zatvor. Oko 47 drugih zatvorenika umrlo je od njegove ruke u brazilskom zatvoru.

Filho je prvi put uhapšen 1973. godine, kada je osuđen. U zatvoru je ubio najmanje četiri osobe. Kasnije je priznao da je imao preko 100 žrtava.

Na slobodu je pušten 2007. godine Printskrin: Youtube

Međutim, zvanično je potvrđeno da je ubio ukupno 71 osobu, uključujući i svog oca.

Godine 2003. je osuđen na 128 godina zatvora, ali prema lokalnom zakonu Pedro je mogao da bude zadržan u zatvoru 30 godina, pušten je 2007. godine, uprkos tome što je broj krvoprolića koje je napravio neuračunljiv.

Po oslobođenju nije gubio vreme već se vratio svom starom modelu ponašanja. I dalje obećava kako će ubijati sve one brazilske kriminalce, koji budu imali tu nesreću da mu stanu na put.

Pogledajte video:

VIDEO: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ubistvo uzbekistanskog MMA borca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA