≫ 

Smuvao ju je na priču da je milioner, a ona se žestoko razočarala kad nije imao da plati račun: Čim su pale maske usledio je krvavi pir

Policija je odmah posumnjala u njegovo lažno plakanje

  • 0

Američka policija istražuje da li je suprug iz Orlanda, optužen za ubistvo svoje supruge, to uradio zbog finansijskih problema nakon što je ona otkrila da se nije udala za milionera, kakvim se predstavljao.

Dejvid Trones (50) optužen je za ubistvo nakon što je pozvao policiju u svoj dom u Orlandu tvrdeći da je u kadi zatekao mrtvu suprugu Šanti.

Oni su bili samo godinu dana u braku, piše Dejli mejl.

Brutalna otmica najmlađeg afričkog milijardera: Maskirani i naoružani muškarci ga sačekali ispred teretane

Prema rečima njihovih prijatelja, Trones se predstavljao kao milioner i upravo je to njegovo navodno bogatstvo pomoglo u zavođenju supruge, pre nego što je ubio u kadi.

U istrazi smrti Šanti Trones bogatstvo je glavna tema razgovora. Ubijena žena bila je vlasnica uspešne konsultantske firme, dok je Trones otkako su se upoznali na onlajn vebsajtu za upoznavanje tvrdio kako je milioner.

- Dejvid je radio stvari koje su je izluđivale kada je reč o novcu. Uvek je pričao kako ima gomilu novca, ali ona nikada nije mogla da shvati zašto je tolika cicija - izjavila je prijateljica žrtve Melisa Burzinski koja je istakla da se čudno ponašao kada je trebao da plati hranu.

Ni komšije nisu znale od čega Trones živi. Jedan je mislio kako radi u prodaji, a drugi je smatrao kako njegova supruga zarađuje za porodicu.

Otac žrtve Kishian Matani rekao je detektivima kako je on mislio da je Dejvid Trones nasledio između 4 i 6 miliona dolara od svog oca i kako mu je to rekla njegova ćerka, dok se njenom očuhu Norman Daughu činilo da je ona bila ta koja je plaćala sve.

Pre nego što je njena majka umrla 2016. godine, Šanti se raspitivala o životnom osiguranju svoje majke, navodi se u izjavi očuha za policiju. Daugh smatra kako je Trones bio taj koji je bio zainteresovan za novac.

- Tvrdio je kako ima milione, ali Šanti je kupovala sve - rekao je njen očuh.

Policiji je bilo sumnjivo Dejvidovo lažno plakanje kao i njegova priča kako mu je supruga umrla. Naime, iako je autopsija pokazala kako je umrla od gušenja i udarca u glavu, Trones je tvrdio kako se ona spotakla i pala pokušavajući da uđe u kadu. Policiji je isto tako bilo sumnjivo što su i kada i telo bili suvi po njihovom dolasku u kuću.

- Zdrav razum će vam reći ako izvučete ženu iz kade u kojoj je voda u 15 sati i pozovete policiju u roku od 6 minuta kako će sve biti mokro kada policija stigne tri minuta kasnije - upitala je detektivka Teresa Sprague Tronesa koji se pravio kao da ne zna o čemu je reč i kako su i kada i telo mogli da budu suvi.

Zbog velike količine dokaza policija je podigla optužnicu za ubistvo protiv Dejvida Tronesa 29. avgusta i on se od tada nalazi u pritvoru bez prava na kauciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA