Muškarac video na Google Maps-u ženu koja mu se učinila poznato: Kada je uvećao sliku, prepoznao je svoju suprugu sa ljubavnikom (FOTO)

Fotografije su snimljene guglovom kamerom u Limi 2013. godine

  • 6

Muškarac iz Perua se razveo od svoje žene jer ju je video u veoma intimnim pozama na Gugl Mapsu (Google Maps) sa drugim muškarcem.

On je preko Gugla istraživao kako da najlakše stigne do popularnog mosta u Limi, kada je na jednoj od fotografija uočio ženu koja mu je poznata.

Htela je dečku da napakosti, pa mu je poslala fotku na kojoj je sa njegovim bratom, ali ovakvu reakciju nije očekivala (FOTO)

Ženska osoba je nosila belu bluzu, farmerke i štikle, a sedela je na klupi dok je muškarac ležao pored nje, stavivši svoju glavu u njeno krilo.

Prevareni muž je shavtio da je ta odeća slična onoj koju ima njegova žena, a kada je pogledao malo bliže, ispostavilo se da to jeste njegove supruga.

Fotografije su snimljene guglovom kamerom u Limi 2013. godine, prenosi Dejli Mejl.

Muž se nije nadao da će ženu uhvatiti sa ljubavnikom Foto: Google Street View

Dotični muškarac se suočio sa svojom ženom, a ona mu je priznala da je imala aferu. Neimenovani par se kasnije razveo, pišu lokalni mediji.

Čovek je podelio fotografije na društvenim mrežama, a njegovi prijatelji su prokomentarisali da je svet "veoma mali". Kritikovali su njegovu ženu što nije bila iskrena prema njemu.

Guglova kamera beleži situacije na brojnim lokacijama širom sveta, a snima i automobile, bicikle, motore i slično...

Ovo je dovelo do različitih zabavnih i bazarnih trenutaka, pa je tako snimljen seks u automobilu, pljačka u Južnoj Africi i dr...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA