Pravila koja definišu način izvođenja i učestvovanja u nagradnom konkursu "STAVI FOTO-VEST NA TEST!"

Nagradni konkurs se završava 06.11.2018. u 16:00h

  • 0

1. Naziv nagradnog konkursa

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom "STAVI FOTO-VEST NA TEST!"

2. Trajanje nagradnog konkursa

Nagradni konkurs počinje 17.10.2018. i završava se 06.11.2018. u 16:00h nakon čega će pobednici biti proglašeni u roku od 48h putem “Telegraf” aplikacije.

Učesnici mogu slati svoje fotografije do 28.10.2018. u ponoć.

3. Opis nagradnog konkursa i način nagrađivanja

Kreiraj najzabavniju foto-vest, osvoji vredne nagrade!

1. korak: pošalji autorsku fotografiju sa naslovom, ime i prezime i kontakt podatke (email ili telefon) putem Telegraf.rs mobilne aplikacije;

2. korak: stručni žiri objavljuje fotografije u albumu na Telegraf Facebook stranici;

3. korak: pozovi prijatelje da lajkovima glasaju za najbolju foto-vest (fotografiju sa opisom);

4. Proglašenje dobitnika: 5 foto-vesti sa najvećim brojem lajkova i 5 foto-vesti po izboru stručnog žirija osvajaju nagrade.

Neophodno je da svaki učesnik na svom pametnom telefonu ima instaliranu najnoviju verziju Telegraf.rs mobilne aplikacije putem koje će poslati kratku, zanimljivu, autorsku fotografiju i kratak propratni tekst.

Učesnici mogu da šalju svoje fotografije do 28.10.2018. u ponoć isključivo putem kontakt forme koja se nalazi unutar Telegraf mobilne aplikacije, a formi mogu pristupiti prateći sledeće korake: Podešavanja > Pošalji vest > Nagradni konkurs.

Svaka poslata foto-vest biće objavljena u roku od 24h nakon njenog dospeća u albumu na “Telegraf” Facebook stranici, kada foto-vest zvanično ulazi u proces glasanja.

Svi učesnici mogu pozvati svoje prijatelje da lajkuju njihovu fotografiju, jer pet fotografija sa najvećim brojem lajkova osvaja pet nagrada, dok će još pet foto-vesti biti odabrano od strane stručnog žirija i osvojiti iste nagrade opisane u ovom pravilniku.

4. Nagradni konkurs se završava 06.11.2018. u 16:00h, nakon čega će u roku od 48h biti objavljeni pobednici putem “Telegraf” aplikacije.

Dobitnici će biti kontaktirani putem podataka ostavljenih prilikom slanja foto-vesti (email ili kontakt telefon). Dobitnici su dužni da se po neuspešnom kontaktiranju jave u roku od 24 sata. Nakon isteka tog roka, Organizator zadržava pravo da ne dodeli nagradu dobitniku i preusmeri ga drugom nasumično odabranom takmičaru.

*Napomene:

*Takmičar ima pravo samo jednom da dobije nagradu u toku takmičenja.

**Sankcionisane zabranom učešća u konkursu će biti fotografije koje sadrže:

- versku, etničku i rasnu konotaciju

- seksualnu konotaciju

- psovke, uvrede i govor mržnje

***Učešćem u nagradnom konkursu pošiljalac fotografije prihvata pravila nagradnog konkursa i garantuje organizatoru nagradnog konkursa da je dostavljena fotografija njegovo autorsko delo, da je saglasan da se tako dostavljena fotografija koristi radi javnog saopštavanja u okviru nagradnog konkursa na internet stranicama organizatora i njegovoj Facebook i Instagram stranici, kao i da organizator nagradnog konkursa može dostavljene fotografije da koristi u navedene svrhe vremenski i prostorno neograničeno bez bilo kakve naknade. Učesnik u nagradnom konkursu garantuje organizatoru nagradnog konkursa da su sva lica koja se eventualno nalaze na dostavljenim fotografijama saglasna sa javnim saopštavanjem fotografije a samim tim i prikazom njihovog lika, bez bilo kakve naknade. Pošiljalac snosi svaku vrstu odgovornosti da su date garancije tačne i isitnite.

5. Nagrade

1. Tesla TV S901 x2

2. Tesla Smartphone 9.2 x2

3. Nutri Blender HE x2

4. Fresh system HE x2

5. Click zvučnik x2

Foto-vesti sa najvećim brojem lajkova:

Prva nagrada: Tesla TV S901

Druga nagrada: Tesla Smartphone 9.2

Treća nagrada: Nutri Blender

Četvrta nagrada: Fresh system

Peta nagrada: Click zvučnik

Foto-vesti odabrane od strane stručnog žirija:

Šesta nagrada: Tesla TV S901

Sedma nagrada: Tesla Smartphone 9.2

Osma nagrada: Nutri Blender

Deveta nagrada: Fresh system

Deseta nagrada: Click zvučnik

Nagrade će biti poslate na kućnu adresu dobitnika nakon prikupljanja potrebnih podataka.

6. Na učestvovanje u nagradnom konkursu „STAVI FOTO-VEST NA TEST!” imaju pravo sva lica sa teritorije Republike Srbije koja preuzmu mobilnu aplikaciju Telegraf.rs (ostali neće biti uzimani u obzir).

7. Zaposleni kod Organizatora, njihovi najbliži srodnici i bračni partneri, kao i službenici svih filijala povezanih sa Organizatorom, ne mogu da učestvuju u takmičenju. Svi ostali koji se prijavljuju ne smeju da imaju nikakvu podršku od strane gore pomenutih. Svaka takva registracija se poništava i takav učesnik biće diskvalifikovan u bilo kojem trenutku.

8. Sve žalbe i reklamacije rešava stručni žiri Organizatora takmičenja, a žalbe se šalju u inbox Telegraf Facebook stranice (www.facebook.com/telegraf.rs) u roku od 48 sati od trenutka objavljivanja dobitnika. Organizator se obavezuje da će osnovane žalbe razmotriti i odgovoriti na njih tokom 5 radnih dana po isteku roka za slanje žalbi.

9. Ovaj nagradni konkurs nije sponzorisan, podržan, administriran ili povezan sa Facebook društvenom mrežom.

10. Organizator zadržava pravo da potražuje lične informacije dobitnika kao što su ime i prezime, e-mail, adresa stanovanja, kontakt telefon i JMBG, i koristi ih u svrhu identifikacije učesnika i slanja nagrada.

11. Slanjem fotografije svaki učesnik pristaje na ova Pravila učešća u nagradnom konkursu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA