≫ 

Šoferi napravili vodič za sve kolege kad ih potera neizdrž: Prostitutki ima k'o "vagona", od 15 evra s nogu, do 50 evra u najvećem bordelu EU

U Kelnu, na putu A4, izlaz 11b, u industrijskoj zoni, na jednom mestu ima tridesetak kamp kućica za privođenje

  • 5

Izgleda niko bolje od kamiondžija ne zna, kad krenu na dalek put, kako i gde treba odmoriti i sebi dati oduška. Pogotovo ako je taj "odušak" u vidu prodavačica ljubavi po "vrletima" Evrope. U Fejsbuk grupi "Vozači kamiona" povela se polemika, gde ih ima i koje su najbolje.

KRALJICE NOĆI HARAJU: Kamiondžija nam je otkrio sve tajne prostitutki sa parkinga

Prostitutke uskaču u kabine kamiondžija na svakom većem parking i odmorištu Foto: Facebook/Čika Raul

Tako, ko vozi u grad Luksemburg i prođe pored "Šel" pumpe znaće da tu ima i prostitutki. Jednu od njih je kamiondžija oterao, jer kako je napisao, ušla mu je u kabinu bez pitanja. U Kelnu, na putu A4, izlaz 11b, u industrijskoj zoni, kažu, na jednom mestu ima tridesetak kamp kućica. Uglavnom tu "ordiniraju" Bugarke, a cena im je 30 evra. A ko bi da bude mušterija nekoj ekskluzivnijoj dami, sledi i detaljnije uputstvo.

U "PAŠU" MOŽE I DŽABE

- Na kilometar odatle je železnička stanica. Karta je 3,40 evra do centra grada, gde se nalazi najveći bordel u Evropskoj uniji "Paša". Cena vikendom je 50, a radnim danom 40 evra. Sam ulaz se plaća pet evra. A tamo su devojke, uhhh, ne zna čovek gde pre da pogleda - navodi jedan od kamiondžija.

Jedan još bolje obavešten "kolega" kaže da mušterija koja na svom telu istetovira logo bordela dobija doživotno besplatnu uslugu.

Za oblast Žonkera u Kataloniji mnogi su, izgleda, čuli.

"Štajga" u Žonkeri, Foto: Facebook/Rašo Simić

U Duisburgu u Vulkan štraseu, kažu kolege kamiondžije, ima prostitutki "na vagone", cena je 30 evra, a dame hoće i da se cenkaju. Zna se gde ima "prijateljica noći" i u Veroni, grad zaljubljenih Romea i Julije.

Prostitutke u bugarskim letovalištima dnevno "opsluže" i 20 mušterija: Za mlade Nemce i Britance cena je prava sitnica (CENOVNIK)

- Verona - Jug izlaz, kružni tok pravo, semafor levo i ulica oko kilometar duga, na svakih 50 metara stoje... od 15 evra pa naviše...

U San Severu, u Ulici SS 16 nacional, na svakom SOS parkingu sa obe strane - navode vozači kamiona.

VIDEO: Kako izgleda kada policija upadne na orgiju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    20. oktobar 2018 | 19:49

    Iskreno nebih koristio njihove usluge i da su za dzabe!

  • Viktor

    20. oktobar 2018 | 19:56

    Ma kakve ulicarke, u Bec u sauna klub Golden Time... 80e upad, ko nije bio ne zna sta je raj :-)

  • Sanja

    20. oktobar 2018 | 22:10

    Gori su ljudi koji koriste njihove usluge nego one sto to pruzaju!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA