≫ 

Kakva carica! Muž ju je prevario sa 2.000 žena, ona je za svaku znala. I dalje su u srećnom braku i vole se najviše na svetu

Kada je njegova supruga jedne večeri predložila da pozovu par iz oglasa, počela je prava seksualna avantura

  • 8

Beri i Mari Kalvert bili su u braku devet godina, kada su se jedne noći javili na oglas u novinama, koji je dao par svingera. Ta noć im je bukvalno okrenula živote naglavačke, a Beri je za tri decenije spavao sa oko 2.000 žena, uz dozvolu svoje rođene supruge.

Bračni par iz Velike Britanije poznavao se od tinejdžerskih dana, ali su do toga dana bili samo jedan sa drugim. Kada je Mari jedne večeri predložila da pozovu par iz oglasa, počela je prava seksualna avantura.

- Otišli smo kod Džona i Georgine. Nakon večere ušao sam u dnevnu sobu i zatekao svoju ženu sa nogama oko Džonovog ramena. Nisam osetio ljubomoru niti bes, samo erotski naboj. U tom trenutku Georgina je već bila skinula svoju haljinu i odvela me u drrugu sobu - ispričao je Beri, prenosi Ladbible.

Jadranka i Zvonko su se upoznali tokom grupnog seksa: 20 godina su u braku, ali svingeraj i dalje upražnjavaju

Kako je rekao, te večeri osetio se kao "dete za Božić" i od tada se sve promenilo u njihovim životima. Dok su se vraćali kući, bili su presrećni. Oboje su priznali kako im je "tamo mesto". Postali su svingeri.

Tri decenije kasnije, Beri je, prema njegovoj proceni, spavao sa skoro 2.000 žena.

Tri decenije su spavali sa drugim ljudima Foto: Shutterstock

- Mari je ljubav mog života. 2022. godine proslavićemo 50 godina u braku. Imamo četiri unuka - objasnio je on.

Beri je otkrio kako se "život sastoji u eksperimentisanju i doživljavanju i to je ono što njih čini srećnim".

- Mnogo ste zadovoljniji kada znate da ćete uveče biti sa nekom drugom, uglednom ženom, doktorkom ili bankarkom, koja će vam uraditi sve te prljave stvari - rekao je on.

Par je 1997. godine otvorio prvi svingerski klub u Šefildu u Velikoj Britaniji. Sobe su tematske, a u njemu postoji i mali bazen. Klub i danas posluje.

Beri, koji sada ima 68 godina, priznao je da su ga "godine usporile".

Život svingera bi preporučio svakome Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

- Nisam bio ni sa jednom ženom duže vreme. Teško je da poverujete u to kada ste mladi, ali sa godinama požuda počinje da slabi. Vodimo klub jer i dalje ima puno mladih koji nemaju monogamne veze. Mogu samo da im poručim da treba uvek da paze da budu bezbedni i da uživaju u tome što rade - istakao je on.

Britanac je priznao kako mu se "gadi pri samoj pomisli da njegova unuka može da bude svingerka zato što je još uvek tinejdžerka".

- Ali ako u budućnosti bude želela da tako živi, nemam ništa protiv. Taj način života meni i Mari je doneo samo radost i avanturu. Zbog toga ga preporučujem svakome - zaključio je on.

VIDEO: Popio je pivo a onda je počeo da bije ženu...a i ona njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA