≫ 

Kiril (16) i Kristina (16) su se tek upoznali, a nekoliko dana kasnije, njeno telo je bilo raskomadano i bačeno u kanalizaciju

Policiji je rekao gde je ostavio ostatke, ali do sad nisu nađeni

  • 0

Kiril Volski (16) preletio je 6.500 kilometra da se vidi sa devojkom koju je upoznao putem interneta, a kad ga je ona odbila ubio ju je i isekao na komade. Kristina Hamraeva (16) vodila se kao nestala od avgusta dok policija nije otkrila njenu tragičnu sudbinu .

Kiril je priznao zločin kad je pao na detektoru laži. Rekao je da je iskasapio Kristinu, a delove njenog tela razbacao po kontejnerima i u kanalizaciji.

Monstrumi u šumi isekli trudnici (23) stomak i ukrali joj bebu iz materice: Užasan zločin slučajno otkrili lekari (FOTO)

Kad je odlučio da je upozna, rekao je Kristini da će da dođe sa majkom na svadbu kod rođake i da onda mogu da se vide, na što je Kristina pristala, ne sluteći šta će joj se dogoditi.

On je celu ušteđevinu potrošio da kupi avionsku kartu od Habarovska, na samom istoku Rusije, do Moskve, a majci je rekao da ide kod školskog drugara i da će biti kod njega i njegove bake.

Kristina i Kiril su se videli nekoliko puta, ali je on bio nezadovoljan što ona ne provodi više vremena sa njim. Čak joj je rekao da će nakon završetka vojnog roka da je oženi, međutim ona ga je odbila.

Tada je tinejdžer nesrećnu devojku ubio u stanu koji je iznajmio u Moskvi, navode policijski izvori. Onda je raskomadao telo, a delove je razbacao na različitim mestima. Nakon gnusnog zločina otišao je kod rođaka koji su mu pomogli da se vrati kući.

Kirilova mama je rekla da je u video razgovoru s njim primetila da je on plakao. Na početku je negirao zločin, ali priznao je kad je bio na detektoru laži.

Policiji je rekao gde je ostavio ostatke, ali do sad nisu nađeni.

Njegova majka je istakla da treba da bude kažnjen za počinjen zločin.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA