Ozloglašena Kamora nudi 5.000 evra za Poćovu glavu: Evo ko je najveći neprijatelj mafije

U jednoj od poslednjih akcija, Poćo je tokom policijske racije nanjušio trideset kilograma kokaina

  • 0

Italijanska mafija naručila je ubistvo svog najljućeg neprijatelja, rasnog psa istreniranog za traženje droge, koji im je do sada napravio štetu od nekoliko miliona dolara.

Tokom svoje policijske karijere, devet godina star džek rasel terijer, Poćo, pronašao je više od dve tone ilegalnih supstanci. Zbog toga je Kamora, jedna od najstarijih i najvećih kriminalnih organizacija u Italiji ponudila 5.000 evra nagradu za Poćovu glavu, piše "Dejli mejl".

Policijski pas Poćo ime je dobio po argentinskom fudbaleru Ezekijelu Laveciju koji je godinama igrao za italijanski klub Napoli, a njegov nadimak je Poćo (Bucko). Njegov prvi vlasnik bio je doktor koji je živeo blizu fudbalskog stadiona "San Paolo". Kada je shvatio da je njegov sin alergičan na dlaku, poklonio je Poća policiji.

U jednoj od poslednjih akcija, Poćo je tokom policijske racije nanjušio tridesetak kilograma kokaina, a navodno je pronašao i kokain koji su kriminalci pokušavali da prokrijumčare kao mleko u prahu u bočici za bebe.

Kamora već neko vreme na sve moguće načine pokušava da eliminiše ovog psa, pa su tako pokušali da ga otruju, a u tajnim skladištima sa drogom drže ženke pasa čiji je zadatak da zavaraju trag Poću u obavljanju policijskog posla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA