≫ 

Anđeliku su još kao dete zvali Barbika, a evo kako izgleda danas: Ima 30 godina i na sastanke s momcima uvek vodi mamu (FOTO)

Njena majka Natalija oblačila ju je kao Barbiku od rođenja, a ta tradicija se nastavila do danas

  • 7

Tridesetogodišnja Anđelika Kenova iz Rusije, zahvaljujući svom izgledu postala je veoma popularna na društvenim mrežama. Ova devojka izgleda kao živa Barbika. Kako kaže, živi sa strogim roditeljima, koji je kontrolišu od malih nogu, ali koji su joj omogućili da izgleda upravo tako kako danas izgleda.

Zaslužni su za njenu dijetu i vežbe koje odrađuje, a pored toga detaljno joj planiraju dan kako bi mogla da zadrži svoju minijaturnu formu i objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

- Roditelji su me odgajali kao princezu i nikad nisam smela napolje, da izlazim s momcima ili da imam uobičajena odrasla iskustva. Kao rezultat toga, nisam spremna za život, poput žive lutke sam - ističe Anđelika.

Njena majka Natalija oblačila ju je kao Barbiku od rođenja, a tradiciju je nastavila do njenih kasnih 20-ih odnosno ranih 30-ih. Osim toga, ličnog trenera počela je da joj plaća otkako je bila tinejdžerka.

- Radim s njim dva do tri sata, pet puta nedeljno, kako bi održala svoju predivnu figuru - kaže ona.

Iako redovno komunicira sa 130.000 pratilaca na Instagramu, svoj privatni život drži za sebe.

Njenim fanovima je ipak poznato da je svaki njezin korak pod kontrolom roditelja.

 
 
 
View this post on Instagram
🎀🦄👸🏼#АнжеликаКенова #RussianBarbie #grafeaA post shared by Angelica Kenova💎🇷🇺👸🏼🐰 (@russian_barbie) on

Anđelika kaže i da ne sme da odlazi na sastanke s momcima bez njezine majke koja nadgleda situaciju.

Fanovima na društvenim mrežama otkrila je da bi htela da upozna svog "kena" s kojim bi izlazila. Do sad je imala nekoliko pokušaja, uglavnom s dečacima koje je upoznala u modnim agencijama u koje je majka vodi na snimanja, a svaki je put je majka išla s njom i na ljubavni sastanak.

Ova devojka je htela da bude Kim Kardašijan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA