≫ 

Ugradila je silikone, pa postala ljubavnica bogataša: Uživa u skupim putovanjima i razmišlja o novim plastičnim operacijama (FOTO)

Kaže da joj se povećavanje grudi višestruko isplatilo

  • 6

Kejti Star (33) ispričala je kako je bila na mnogobrojnim egzotičnim destinacijama sa imućnim muškarcima kojima su dosadile njihove žene.

Ona se i ranije kretala u ovakvim krugovima, ali popularnost joj je skočila tek kada je odlučila da poveća grudi prošle godine. Uložila je "samo" 5.700 evra u silikone, ali to joj se višestruko isplatilo.

- Uvek sam mogla bez problema da nađem dečka, ali to su bili dosadni tipovi kojima je vrhunac izlaska bio odlazak u bioskop i na picu. Želela sam da upoznam bogatije muškarce koji vole pustolovine i mislila sam da ću ih privući ako povećam grudi. Definitno je upalilo. Kada sam počela da objavljujem fotografije nakon operacije, odjednom sam dobila brdo ponuda i mogla sam da biram sa kim ću se nađi - rekla je za Daily Mail.

Priznaje da bi je sva ova putovanja koštala oko 34.000 evra, ali je ona sve to dobila besplatno.

Ove je godine imala trojicu oženjenih bogataša koji su je vodili po Evropi, prenosi radiosarajevo.ba.

- Na početku sam bila skeptična jer nisam želela da uništim ničiji brak, ali svi su oni bili vrlo otvoreni za varanje. To je činjenica života – život postane dosadan kada spavate sa istom osobom 30 godina. Ovako svako ima priliku da se zabavi, a da niko ne bude povređen. Nimalo ne žalim što sam operisala grudi jer mi je to otvorilo nova vrata. Čak razmišljam da se podvrgnem još nekim zahvatima - priznala je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • xxx

    2. novembar 2018 | 14:11

    Blago mozgu,i jednom i deugom

  • Ami

    2. novembar 2018 | 15:35

    Amaaaan....bas moras bit ponosna na sebe-da si tolko JEFTINA. A i ti tvoji boznismeni zajedno s tobom su cista NULA.

  • Max

    2. novembar 2018 | 14:00

    Bez alata nema zanata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA