≫ 

"Zavodljivi" ples princa Čarlsa: Prilikom posete Gani zadao je domaći zadatak Terezi Mej (FOTO) (VIDEO)

Ovo je Čarlosva prava poseta zemljama Komonvelta, nakon što je u aprilu odlučeno da će upravo on naslediti svoju majku na čelu ovih zemalja

  • 1

Princ Čarls i njegova supruga Kamila trenutno su na turniji po Zapadnoj Africi u ime britanske vlade, a naslednik trona je tokom posete Gani pokazao i svoje plesne pokrene, prenosi Dejli Mejl.

On je zaplesao sa plesačima u Gani uz njihovu tradicionalnu muziku na kulturnoj manifestaciji.

Mediji pišu da je oduševio sve prisutne i da je čak zadao i domaći zadatak britanskoj premijerke Terezi Mej, čije su plesne pokrete mnogi komentarisali tokom prethodnih meseci.

Tokom svoje turneje su obišli Ganu, Nigeriju i Gambiju. Ovo je Čarlosva prava poseta zemljama Komonvelta, nakon što je u aprilu odlučeno da će upravo on naslediti svoju majku na čelu ovih zemalja.

Čim su princ od Velsa i njegova žena sleteli u Gani, dočekali su ih plesači, a potom je usledila turneja do dvorca koji je bio robovska tvrđava tokom danske i britanske vladavine.

Uz Čarlsa je bila i njegova supruga Kamila Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images

Princ je prenoćio u sobi gde je njegova majka boravila 1962. godine. Dobio je brojne dečije knjige o "bojama Afrike" koje su namenjene njegovim unucima, kao i brojne druge suvenire.

Pomenuti dvorac je postao sedište vlade u Gani, nakon što je potpisan sporazum koji je Gana proglasila nezavinost 1957. godine, prenosi Dejli Mejl.

Kraljevski par je svoju turneju započeo u Gambiji na Noć veštica i tada su prisustvovali kulturnom performansu u hotelu sa pet zvezdica.

Oni će u utorak posetiti i Nigeriju. To je Čarlsu četvrti put da boravi u ovoj zemlji, a Kamila će je posetiti po prvi put.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA