≫ 

Političari pucaju iz puške, prskaju se biber sprejom, jedan preti budućem zetu: Amerikanci ovim sumanutim reklamama pozivaju na izbore (VIDEO)

Dok Amerikanci glasaju za Kongres, predstavljamo vam neke od najluđih reklama

  • 0

U Americi se danas održavaju izbori za Kongres, a pored brojnih skandala i teških optužbi sa obe strane, i od demokrata i od republikanaca, kampanju su obeležile i reklame koje se jednom rečju mogu opisati kao "bizarne".

DEMOKRATA LEVI TILEMAN - KOLORADO

Levi Tileman hteo je da objasni koliko je veliki problem sa oružjem u Americi, a kao rešenje predložio je da se u svakoj učionici u SAD drži biber sprej, u slučaju da dođe do napada u školama. Na listi najluđih reklama našao se jer je skoro polovinu prostora iskoristio kako bi demonstrirao koliko je biber sprej jak - na samom sebi.

DEMOKRATA RIČARD PEINTER - MINESOTA

Iako je izgubio u trci od Tine Smit, iskoristio je priliku da u svom spotu ukaže na opasnost požara u kontejnerima, na koje niko ne obraća pažnju. Tokom skoro čitave reklame iza njega vidi se vatra u kontejneru, zbog čega se i on našao na ovoj listi.

REPUBLIKANAC DAG LAMBORN - KOLORADO

On je u svojoj reklami iskoristio Donalda Trampa i istakao kako njegovi protivnici ne vole predsednika koliko ga on voli.

REPUBLIKANAC RON DESANTIS - FLORIDA

Ron Desantis dobio je podršku Donalda Trampa, a u spotu se pojavljuju njegova supruga i deca. Svima je bilo jasno da on "toliko voli predsednika da je svoju decu uveo u Trampov kult".

DEMOKRATA JATIŠ JOŠI - INDIJANA

Jatiš Joši je veliki fan hip-hopa, pa je svoju ljubav prema njemu iskoristio i za spot. U njemu repuje a internet ga voli jer je ironičan. Sa sloganom "Zajedno Amerika radi" kandidovao se u Indijani, ali nije daleko dogurao.

REPUBLIKANAC BRAJAN KEMP - DŽORDŽIJA

U ovoj reklami pojavljuje se i oružje, koje je veliki problem u Americi. Spot se završava tako što Kemp upire puškom u mladića, koji je dečko njegove ćerke.

REPUBLIKANAC DAG ROBINSON - KOLORADO

I on u spotu drži pušku ali i puca iz nje i ističe kako oružje treba da se drži dalje od ruku kriminalaca.

DEMOKRATA DŽO MANČIN - ZAPADNA VIRDŽINIJA

Ko kaže da je američka politika detinjasta? Jedan od najmoćnijih demokrata u Senatu počinje reklamu pucajući u papir.

VIDEO: Kako pristalice Sulejmana Ugljanina slave pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA