≫ 

Svi se pitaju ko je mama koja je "sa žaljenjem" pozvala ljude na svadbu predivnog sina doktora sa "jeftinom raspalom droljom"

Ovo je jedna od najviralnijih slika poslednjih dana na internetu

  • 10

Kada se na internetu pojavila svadbena pozivnica na kojoj mama poziva svatove uz reči da je to "najveća katastrofa u istoriji njene porodice" i da će se završiti "naravno razvodom" usledile su urnebesne reakcije.

Foto: Imgur

Svi su se pitali ko to ovakvom šalom brutalno "proziva" što svog sina, što buduću snajku. Ostalo je nejasno samo da li je pozivnica zaista slata kao zvanična, uz prilog zvaničnoj ili je reč samo o internoj šali.

Međutim, imamo jednu lošu vest za sve one koji su kliktali "mami caru" ili "svekrvi babarogi". Ona ne postoji, bar ne u Srbiji.

Reč je o šali koja kruži internetom, a koja je po svemu sudeći prevedena sa engleskog jezika.

Foto: beckyboo1986

Novi svadbarski običaj u Crnoj Gori: Torta za mladence tras na pod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Istina

    17. novembar 2018 | 13:14

    Glavni razlog razvoda mladih parova su upravo roditelji koji ponizavaju odabranike svoje dece.

  • Dzoni

    17. novembar 2018 | 13:18

    Ja bi se odrekao roditelja da ovako nesto pokusaju.O suprotnoj strani da i ne govorim.Osoba koja dopusti blacenje buduceg supruga ili supruge od strane roditelja i familije,ne zasluzuje nikoga u zivotu pored sebe i treba da ostari sama.

  • Човек

    17. novembar 2018 | 19:15

    Имам једног зета,ускоро и другог.Никада их не одвајам од својих ћерки.Ако они воле моје ћерке,усрећују их,волим и ја њих. Био би грех да је супротно.А кад се понекад ћерке наљуте,ја стајем у одбрану зетова.Зато и они мене поштују,уважавају и захвални су за сваку помоћ око деце.Дакле,нису све таште зле,има много добрих,које су срећне због породичне среће своје деце,!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA