Kraljica Elizabeta i u 92. godini jaše svoga vranca: Sad je otkrila kako se oseća na konjskim leđima (FOTO)

Umesto ispijanja šoljice čaja na jednom od raskošnih balkona svoje palate, nedavno je zajedno sa sinom, princom Edvardom (54), otišla na jahanje oko dvorca Vindzor

  • 2

Kraljica Elizabeta II ni u 92. godini života ne propušta brojne značajne kraljevske događaje i obavlja sve dužnosti koje se očekuje od jednog britanskog vladara. Takođe uprkos poznim godinama ne odustaje ni od svog hobija - jahanja.

Umesto ispijanja šoljice čaja na jednom od raskošnih balkona svoje palate, nedavno je zajedno sa sinom, princom Edvardom (54), otišla na jahanje oko dvorca Vindzor, odevena u tamnoplavi ogrtač i sa neizbežnom maramom na glavi, piše Daily Mail.

Jahanje konja jedan je od omiljenih hobija britanske kraljice. Jednom prilikom je izjavila da se na konjskim leđima oseća kao obično ljudsko biće.

Elizabeta II je veliki ljubitelj životinja. Dosad je imala više od 30 velških korgija, a njen posljednji korgi Visper uginuo je prošlog meseca, prenosi 24sata.hr.

Kraljica Elizabeta Ii sa svojim psima Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA