≫ 

Snimak na kojem radnik restorana peče pacova na roštilju zgrozio mušterije (VIDEO)

Vlasnici restorana istakli su da su odgovorni kažnjeni

  • 3

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem radnik jednog restorana na Havajima peče pacova na roštilju, lokal je zatvoren, a radnik je otpušten.

Ovaj grozni snimak nastao je u restoranu u Honoluluu, a na društvenim mrežama pojavio se pre nekoliko dana.

Na njemu se vidi kako dva radnika zbijaju šale na račun trećeg koji peče pacova na roštilju i povremeno ga okreće spatulom da se "ispeče sa svih strana".

Nakon što je snimak postao viralan, sanitarne službe su zatvorile restoran, a tri radnika su otpuštena, piše Sputnjik.

- Uznemireni smo zato što se bivši radnik, tinejdžer, ponašao na takav način i napravio takav snimak. Istražujemo njegovu autentičnost - rekli su iz restorana i dodali da su takođe zatvorili kako bi sve očistili i zamenili potrebnu opremu.

Da li biste probali kajganu od crnih jaja emua?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Van

    24. novembar 2018 | 12:33

    Specijalitet bez presedana.

  • Mlj1228

    24. novembar 2018 | 13:17

    Pa sta se bune protiv ovih ostrvaca?! Kad je zavladao" pticji grip", i nije bilo više kokoška, juzna Koreja, koja se računa bogatom i modernom zemljeom, jeli su pacove i to skoro po celoj državi. Tu su ameri reagovali, kao i ostale zemlje Evrope, samo zbog olimpijski igara, koje su se onda održavale u Seulu. Zabranili su im specijalizovane restorane sa pseskim mesom, ali pošto su oni američke pudlice, to je bilo samo onda, a danas se sve to kod njih jede i nikom nista. Stanovnici Aljaske, ma da ih nema mnogo, jedu sve što ulove njihovim, puskama, klopkama (zamkama) pa njih, pošto su amerikanci, ne kritikuju ni ona društva koja rade i bore se za zaštitu životinja.

  • Dusanka

    24. novembar 2018 | 19:59

    Pa u Tajlandu se jedu razlicite bube, skorpije, pacovi i misevi. Postoje ulice u Bankoku gde se sve to przi i na rostilju pece i prodaje. U mnogim zemljama se jede kucece meso kao u Filipinima, Vijetnamu, Koreji itd. Amerikanci jedu pacove koje hvataju po vodi, veverice itd. U Filipinima se jedu jaja u kojima se zacelo pile - obare i jedu i to je vrlo smrdljivo i gadno. Ali zato Evropljani uzimaju - nagrabez sve te nacionalnosti i zene se i ako imaju zadah iz ustiju, da ne mozes da im se priblizis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA