≫ 

Verni pas čekao 2 godine na mestu gde mu je poginuo vlasnik i lajao na svaki auto koji liči na onaj što mu je ubio prijatelja (VIDEO)

Nad pričom crnog psa Beljaša meštani nisu ostali hladna srca. Pokušavali su da ga sklone sa ulice, ali on je uporno bežao na mesto na kom bi čekao

  • 2

Verna crna njuška psa provela je dve godine čekajući vlasnika na mestu u Rusiji gde je poginuo u saobraćajnoj nesreći dve godine.

Mada je njegov čovek preminuo, Beljaš jednostavno nije želeo da ode, nadajući se ponovnom susretu. Svakog dana tražio je gazdu u blizini autobuske stanice.

Čekao je po svim vremenskim prilikama, a vlasnik se nikada nije pojavio. Beljaš je počeo da laje i juri za automobilima, uvek iste boje kao onaj koji je usmrtio njegovog čoveka.

Uvek su bili sivi.

Komšije su ga hranile, a neki su čak pokušali i da ga udome, ali brundavo tvrdoglavo kuče vraćalo na svoje mesto.

Beljaša je udario automobil u blizini autobuske stanice nakon dve godine čekanja, građani Čeljabinska su mu podigli bronzanu statuu u centru grada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA