Dali komšiji ključ da im pripazi stan, pa se šokirali onim što je kamera snimila (VIDEO)

Stiv Gil im je komšija bio sedam godina

  • 2

Žena, koja je postavila skrivenu kameru kako bi videla "kopa" li joj komšija po fioci s donjem rubljem, uhvatila ga je "u seksualnom činu s čarapom", piše Metro.

Šeron Bulman (45) rekla je da se osećala "odvratno, prljavo i razočarano" pošto je videla šta njen dobar prijatelj Stiv Gil radi, i što je verovatno radio i pre, u njenoj spavaćoj sobi. Na snimku se vidi Gil koji ulazi u sobu i navlači zavese, pre nego što otvori fioku i uzima komad veša. Šeron kaže da je komšija "zloupotrebio njeno poverenje na najgori mogući način".

Šeron, koja je vozač i njen suprug Džejms, koji žive u engleskom Skeltonu s jednogodišnjim detetom, komšiji Gilu dali su ključ pošto im se ponudio kao pomoć kad su išli na odmor na Kipar.

POSUMNJALA KAD JE IMAO ČUDAN IZGOVOR

Gil im je komšija bio sedam godina, a verovatno je takve stvari radio i pre. Šeron kaže da je postala sumnjičava kad ga je jednom prilikom uhvatila na stepenicama, s čudnim izgovorom - rekao joj je da je išao da vidi tepih koji su nedavno čistili.

Stvari su postale još čudnije nakon poruke koju joj je Gil poslao.

- Hej, draga Šeron, kad misliš da ćeš doći kući? - pisalo je u njoj.

KAMERA U JASTUKU

Par je kupio kameru, koju su postavili u jastuk i koja je sve snimila.

Gil je sve priznao i dobio godinu dana uslovne kazne i zabranu prilaska Šeron. Osim toga, mora da se uključi u program za lečenje seksualnih prestupnika, da odradi 150 sati društveno-korisnog rada, kao i da plati 200 funti troškova i 500 funti kompenzacije Šeron.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA