≫ 

Sve je više glasina da se Megan i Kejt Midlton ne slažu: Sada Hari traži krticu koja odaje poverljive informacije iz palate

Sve je počelo još prošlog Božića kada je Megan rekla da oseća da nije u potpunosti dobrodošla u kraljevsku porodicu

  • 2

Novogodišnji i božićni praznici se bliže, a britanska kraljevska porodica se uveliko priprema za proslavu. Mediji već neko vreme spekulišu da će princ Vilijam i Kejt Midlton, vojvoda i vojvotkinja od Kembriža, praznike proveti sa njenom porodicom. Sa druge princ Hari i Megan Markl će Božić provesti sa kraljicom Elizabetom II i njenim mužem princom Filipom u Norfolku.

Već nekoliko nedelja se priča da postoje tenzije među braćom i njihovim suprugama, što je presudilo da Hari i Megan odluče da se presele u kuću u sklopu zamka Vindzor.

Kako svakog dana sve više podataka iz kraljevske palata izlazi u javnost, Kensington palata je počela da istražuje ko odaje informacije, prenosi Dejli Mejl.

Insajderi iz palate tvrde da je Hari počeo da se ponaša diktatorski i da nije bio zadovoljan što ni njegov brat ni osoblje palate nije sa većim oduševljenjem dočekalo njegovu američku nevestu.

Megan je bila previše zahtevna kada su preprime venčanja u pitanju, što je navodno gotovo celokupno osoblje potvrdilo.

Vilijam i Kejt će praznike navodno provesti sa njenom porodicom Foto: Tanjug/AP

Ovo je bilo stresno i za Kejt koja je čak zbog probe haljine za svoju ćerkicu Šarlot briznula u plač.

Međutim, Megan ima podršku u svom svekru princu Čarlsu koji je istakao da se divi njenoj radnoj etici, a i dele zajedničko interesovanje prema umetnosti.

Priča se da su odnosi među braćom i njihovim ženama zategnuti još od prošlog Božića. Megan se tada navodno nije osetila u potpunosti dobrodošlom u kraljevsku porodicu.

Princ Čarls je pokušao da izgladi stvari među braćom tako što je Harija i Megan pozvao u Vilijamovu i Kejtinu kuću u Sandringhamu.

Ali taj susret nije prošao dobro, a Megan je tada navodno ocenjena kao nepristojna.

Megan i Hari će praznike provesti sa kraljicom Elizabetom II Foto: Tanjug/AP

- Kejt je lepo popričala sa Megan. Međutim, sve je eskaliralo kada se Megan požalila Hriju da joj je Kejt održala predavanje.

Hari je stao na stranu svoje tadašnje verenice, dok je Vilijam stao na stranu svoje supruge. Kejt je to vreme bila u petom mesecu trudnoće i nije želela bilo kakvu vrstu sukoba - kažu izvori iz palate.

Kejt navodno nije bila zadovolja što je morala da ugosti Harija i Megan za Božić. Isticalo se da je u to vreme bila trudna i umorna i da je samo želela da mirno provede Božić. Verovatno je zbog toga proradila napetost.

Ovo je samo jedna od priča koja navodno govori o Meganinom ponašanju od kada je ušla u kraljevsku porodicu.

Pričalo se da je Hari navodno jednom članu osoblja rekao: "Šta Megan želi, to mora da dobije".

Za razliku od Kejt koja je prihvatala savete oko venčanje, Megan je odlučila da sve uradi sama.

Priča se da postoje tenzije među braćom i njihovom suprugama Foto: Tanjug/AP

Kejt je navodno održala niz sastanaka sa Megan gde je pokušala da joj objasni kako funkcionišu pravila u kraljevskoj porodici. Međutim, Megan nije želela da prihvati pravila.

Vojvotkinja od Kembriža je čak rekla svojim prijatiljima da joj je žao zbog svega što se dešava i da oseća da je Hari počeo da se menja.

Izvori iz palate kažu da su i Megan i Kejt snažne žene i da ne iznenađuje što dolaze u sukob.

Ono što je još više doprinelo tenzijama u palati jeste to što su Hari i Megan veći deo leta proveli u unutrašnjosti gde su se družili sa poznatim prijateljima, Džordžom i Amal Kluni i teniserkom Serenom Vilijams.

Ovo takođe odskače od standardnih pravila kraljevske kuće, pošto članovi kraljevske porodice nemaju običaj da se u velikoj meri druže sa poznatim zvezdama.

Kako su negativne priče o Hariju i Megan sve češće, kraljevski par je odlučio da im pošto poto stane na put.

VIDEO: Polusestra Megan Markl oplela po vojvotkinji: Uništiće Harija kao i našeg oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA