Profesorka (27) osuđena zbog seksa sa učenikom (14): Majka dečaka kaže da on više nije srećno, živahno i bezbrižno dete

Stefani je ranije pred sudom tvrdila da je učenik bio voljni učesnik svih seksulanih aktivnosti

  • 40

Profesorka Stefani Peterson (27) sa Floride je priznala da je imala seks sa učnikom (14). Zbog toga je osuđena na zatvorsku kaznu od tri godine, prenosi Mirror.

One sa tinejdžerom imala seksualni odnos dva puta, a više puta su imali oralni seks. Stefani je ranije pred sudom tvrdila da je učenik bio voljni učesnik svih seksulanih aktivnosti.

Ona je takođe priznala da je tinejdžeru slala ekplicitne poruke i fotografije od novembra 2017. godine do januara ove godine.

Kada je slučaj prvobitno pokrenut, njoj je pretila zatvorska kazna od 20 godina zatvora, ali je sporazum o priznanju krivice tu kaznu smanjio.

Njeni advokati su sudu predali zahtev za manju kaznu, navodeći da je Stefani već izgubila posao i da pati od bipolarnog poremećaja.

Odbrana se nadala da će Stefani izbeći zatvorsku kaznu, ali sudija je smatrala da ona mora da plati za svoje greške.

Na sudu je svedočila i majka dečaka, koja je tvrdila da je Stefani uništila život njenom sinu.

Stefani će morati da odsluži trogodišnju zatvorsku kaznu Foto: Facebook/ Stephanie Peterson

- On više nije srećno, živahno i bezbrižno dete koje smo znali. Sada je nepoverljiv prema novim ljudima, pa čak i starim prijateljima. Veći deo vremena je besan. Ne razume svoju novu ličnost i više ne može da pronađe ni starog sebe. To mi slama srce - rekla je njegova majka.

- Ono što mu je učinila mu je promenilo život. Moje dete je nestalo. Njegova nevinost je ukradena sa 14 godina - dodala je ona.

Stefani je upoznala svoju žrtvu kada mu je pozajmila svoj telefon da proveri svoj nalog na Instagramu. Od tada su počeli da komuniciraju i preko poruka.

Ona je potom slala učeniku svoje gole fotografije i rekla mu je da ga voli. Čitav slučaj je prijavila dečakova majka, kada je otkrila šta se dešava.

Profesorka će biti upisana u registar seksualnih prestupnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sibin

    21. decembar 2018 | 10:33

    Nije srecno i zivahno dete jer mu se osladilo a vise nema,hahahah

  • Rile

    21. decembar 2018 | 10:12

    Moj tajo bi ozbiljno častio profesorku što mu je dete uvela u svet odraslih. 14 godina je 7 razred. Ako je mali depresivan onda je homoseksualac.

  • Tamaraa!

    21. decembar 2018 | 10:21

    Pravda za profesorku!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA