Srpkinja Sanja (26) uložila hiljade evra u grudi i nos, pa zavela Švajcarca na televiziji (FOTO)

Sanja je nakon pobede u rijalitiju stekla popularnost u Švajcarskoj, a vreme će pokazati da li će oni ostati par i nakon ove emisije

  • 9

Srpkinja iz Beča Sanja Alena (26) pobedila je u rijalitiju "Bačelor", koji ima za cilj da pronađe mladu za poželjnog mladoženju na švajcarskoj televiziji, pošto joj je neženja Kliv Buher poklonio poslednju ružu u finalu.

Međutim, ona je još u prvom delu rijalitija na Tajlandu uspela da osvoji srce Švajcarca, jer je bila prva kandidatkinja koju je Kliv poljubio i potom je bila i prva koja je provela veče sama s njim.

Sanjin moto je "ko sebe ne voli, ne može ni drugima da uzvrati ljubav", a ova Bečlijka srpskog porekla ne krije da puno ulaže u svoj izgled.

Ona je otkrila kako je već "uložila" 3.000 evra u grudi i 5.000 evra u nos, dok usne jednom godišnje "pumpa".

Ona ne krije da puno ulaže u sebe Foto: Instagram/sanja_alena

- Moj izgled mi je važan, ali odbacujem svake predrasude koje ljudi imaju pre nego što pričaju sa mnom - kazala je o sebi.

Sanja je nakon pobede u rijalitiju stekla popularnost u Švajcarskoj, a vreme će pokazati da li će oni ostati par i nakon ove emisije.

Osvojila je srce Švajcarca još na početku rijalitija Foto: Instagram/sanja_alena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Daniela

    21. decembar 2018 | 14:02

    Boze kako je sva napumpana i namazana. Gde je ovde lepota, u sta se zaljubio ovaj slepac?

  • Mlj1228

    21. decembar 2018 | 14:33

    Ja sam vajar, pa kad bi voleo drvene lutke (veštačke lepotice), verujte mi da bi ih sam izvajao. Izvinite!... pogrešio sam, vajam ih, ali za prodaju...

  • @ Kiki

    21. decembar 2018 | 13:40

    Eeee kad bi znao šta ga čeka kad mu uđe u kuću Generalni i ostalu remontu, zvocanje Pride tašta Bežiii brate moj žao mi te je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA