≫ 

Moćni lider mekog srca: Putin dao intervju slepoj devojčici (17), a ona je na kraju imala molbu lične prirode (VIDEO)

Putin je kratko odgovorio i na pitanje šta će poželeti za Novu godinu: "Moja želja je jednostavna - da se sve želje ispune"

  • 6

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da veruje da njegove konferencije za štampu mogu da pomognu da on svoje stavove i stavove ruske vlade o važnim i neodložnim pitanjima za rusko društvo prenese milionima ljudi.

On je nakon svog godišnjeg obraćanja novinarima dao kratki intervju slepoj devojčici Regini Parpijevoj (17) i tako joj ispunio san, prenosi TAS S.

Ruski predsednik je odgovorio na nekoliko pitanja, uključujući i kako je postao predsednik, da li je to težak posao i šta će poželeti u Novoj godini.

Na pitanje da li je umoran, Putin je odgovorio Regini da mu razgovor s novinarima poput nje daje dodatnu snagu za budući rad.

Putin je kratko odgovorio i na pitanje šta će poželeti za Novu godinu: "Moja želja je jednostavna - da se sve želje ispune".

Predsednik je Regini rekao i da smatra da su Rusi i drugi narodi koji žive u Ruskoj Federaciji najvažniji državotvorni temelj za njihovu zemlju.

Po završenom intervjuu, pošto su razmenili poklone, tinejdžerka je poželela da po prvi put u životu "vidi" predsednika, pa je zamolila Putina da mu opipa lice.

Putin se složio i Regina je tada rukom prešla preko njegovog lica i glave i rekla: "Vi ste vrlo lepi i mnogo dobri."

Početkom decembra Putin je posetio Forum volontera Rusije i pogledao štandove dobrotvornih projekata.

Volonteri su tom prilikom upoznali predsednika sa projektom "Sanjaj sa mnom" koji ispunjava želje teško bolesnoj deci. Na štandu su bile koverte sa željama dece. Svaki učesnik Foruma mogao je da izabere koverat i ispuni jednu želju.

Među njima je bila želja Regine Parpijeve devojčice koja je poželela da postane novinar i napravi intervju s nekim interesantnim sagovornikom.

Predsednik Rusije je odlučio da nakon svog godišnjeg obraćanja novinarima juče ispuni ovu želju i slepoj devojčici Regini.

VIDEO: Vladimir Putin usrećio teško bolesnog dečaka

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kostic

    22. decembar 2018 | 19:24

    Ti si putine kralj sveta!i da je tebe sve zemlke sveta bi zivele u slozi.nikad nista. Nisi hteo sto je tudje.samo si trazio svoje.svako bi se bavio svojim problemima.a ne kao amerika.mesa se u sve i svasta.na ovom svetu je toliko ratova koliko amerika hoce.to njima odgovara.da prodaju oruzije i zive svoj zivot lepo.a svet neka se jebe.neka grcaa u svemu.amerika je zlo planete zemlje!!!

  • Klimt-Bec

    22. decembar 2018 | 22:37

    Ovo mogu samo veliki i iskreni ljudi, koji vole svoj Narod i zemlju!!!

  • Stevan

    22. decembar 2018 | 20:18

    Jedan je Putin... Brat nas... Zato ja i slavim Aleksandra Nevskog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA