A od mameee, krompir! Žena otkrila zašto je sinu (3) poklonila ovaj bizaran poklon Božić

Majka je rešena da sprovede do kraja svoju zamisao

  • 1

Jedna mama planira da umota krompir u ukrasni papir i pokloni ga svom trogodišnjem sinu za Božić u očajničkom pokušaju da ga natera da prestane da ujeda, piše Mirror. Žena je, navodi se, probala sve da bi sina odvikla od "grickanja", ali je rešila da preduzme drastične mere pošto je sinčić hteo da ugrize tromesečnu sestricu.

Majka mu je pre toga rekla da Deda Mraz sve vidi i upozorila ga da će, ako to opet uradi, dobiti samo krompir. I sada je rešena da sprovede do kraja svoju zamisao, nadajući se da će se dečak smiriti. Ali, od rodbine i prijatelja stižu podeljene reakcije. Majka je odlučila da svoju ideju podeli na sajtu Mumsnet i čuje mišljenje ostalih roditelja.

Majka rešila da sinčiću pokloni krompir, Foto: Pixabay.com

Ona je, između ostalog, napisala, da "mrzi da ne sprovede do kraja svoju kaznu". "Neću baciti nijedan od njegovih poklona, tako da ga neću zakinuti, samo će on to misliti". Ona je pozvala ostale roditelje da podele svoja iskustva oko toga kako dete da prestane da grize.

PRESKOČI KAŽNJAVANJE ZA BOŽIĆ

Ima roditelja koji smatraju da je to dobra ideja i da ova majka nema previše izbora. Mnogi roditelji su se požalili da i sami nemaju dovoljno snage da sprovedu kaznu do kraja. Drugi misle da je užasna ideja.

"Ne, ne, odmori ga od kažnjavanja za Božić. Ali, sve što si zamislila ostavi za kasnije. Celog života će pamtiti da je za Božić dobio krompir, a siguran sam da to ne želiš". "U njegovim godinama odložena kazna nije efektna. Posledice moraju odmah da se osete da bi on stvorio neku vezu između ta dva. Kao drugo, tako ga zapravo ne učiš tome zašto ne grizemo druge ljude".

VIDEO: Ona ima samo 3 godine i sprema pitu od jabuka za 5 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Margit

    25. decembar 2018 | 05:21

    Nanositi bol drugom coveku ,gristi ga znaci da si i sam osetio.Kaznjavanje ne,ali razgovor da vaspitsnje da.Moj unuk se jednog dana vratio iz vrtica sav izgrizen od neke devojcice Mine. ,On je spavao pored nje.Nismo pravili veliku frku samo skrenuli vaspitacici paznju da obrati vise paznje kad ih stavi da spavaju Sta se dogodilo sa tom devojcicom dali i dalje grize ljude ?,Neznam,Znam da nismo ispravno postupuki i da smo trebali razgovarati sa njenim roditeljima,ustvari mozda je razgovarala vaspitacica,neznam.Mislim da ta deca ipak nesto dozive u porodici,dali je to kroz igru ili nesto drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA