≫ 

Ovako su bahati klinci sa Instagrama proslavili Božić: Jelka okićena evrima, flaše skupocenog Dom Perinjona i besna kola umesto poklona (FOTO) (VIDEO)

Još jedna prilika da se pohvale svojim bogatstvom

  • 7

Bogata deca sa Instagrama nisu štedela na poklonima i proslavi Božića, ali su se potrudila i da svet vidi njihovo raskošno obeležavanje praznika.

Obučeni u najskuplje krpice, razmaženi klinci su u novim poršeima i privatni avionima kući za Božić ili pobegli iz grada u neka mesta o kojima "običan" svet može samo da sanja.

 
 
 
View this post on Instagram
I’ll be home for Christmas ❄️🎒A post shared by Ryan Dubs (@ryandubs) on

Od Beverli Hilsa do skijaških staza Švajcarske, bogataši su širom sveta pobegli za praznike, a kako su izgledanje njihove raskošne proslave, podelili su na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
🎄That day I brought the scent of Father Christmas home.A post shared by Jamie Chua 蔡欣颖 (@ec24m) on

Tako su neki od njih jelku ukrasili evrima, drugi su se hvalili velikom kolekcijom Dom Perinjona ili skupim poklonima ispod jelke.

 
 
 
View this post on Instagram
Grinchy 🎄A post shared by Steven Sachs (@stevenrsachs) on

 
 
 
View this post on Instagram
Buon Natale a tutti❤️ #domperignon #luxurylifestyleA post shared by Matteo Campesato (@matteo_campesato) on

 
 
 
View this post on Instagram
Merry Christmas to all ♥️ And your Santa Claus arrived? What brought you? 🎅🏼🤪🎁 #xmas #merrychristmas #xmastime #giulianatiA post shared by GIULIA NATI (@giulianatiofficial) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nada

    27. decembar 2018 | 18:52

    Kada ovo gledamo,pomislimo sretna li je ta Amerika.A kod njih milioni ljudi zive pod mostovima ili sahtovima.Sjaj i beda kapitalizma.

  • Ja

    27. decembar 2018 | 19:18

    Zrelo je za revoluciju

  • pazi vamo

    27. decembar 2018 | 19:04

    E da je tako bilo bi lepo. Ovo je foto sesn takozvani... devojke koje dobijaju ovakve pokline obicno su polivene fekalijama kojekakvih sejkova i izudarane kojekavkim strancima jer su isti bili slicno zlostavljani od strane svojih roditelja e sada saljite cerke na kruzere, jahte pa se tesite da tamo rade kao sluzavke i hostese😘. Cmokic za srecne roditelje koji se dice kako imcerke pomazu. Neka prastaju pravi roditelji i prave devojke i zene jer one ne spadaju u ovaj kos a imam ih. Jeste da su u manjini al ih ima samo sto nas je preplavila gomila losih roditelja i jos losije dece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA