≫ 

Proročanstvo Baba Vange za 2019. godinu: Sprema se atentat na Putina, a Trampa očekuje još gora sudbina

Prema njenom proročanstvu ova godina će biti i više nego burna

  • 4

Čuvena Baba Vanga ili "Nostradamus Balkana", kako su je neki zvali, predvidela je teroristički napad na Kule bliznakinje u Njujorku 11. septembra 2001. godine, Bregzit i jačanje ISIS-a, a njena proročanstva i dan danas privlače pažnju širom sveta.  Svi svetski mediji su preneli šta je navodno Baba Vanga predvidela za 2019. godinu.

Ona je predvidela da će se dva svetska lidera nađi u velikoj nevolji. Prema njenim rečima, navodno će se dogoditi pokušaj atentata na ruskog predsednika Vladimira Putina, koji planira neko iz njegovog obezbeđenja, dok će Tramp izgubiti sluh zbog misteriozne bolesti, prenosi Dejli Mejl.

Baba Vanga, koja je posebno popularna među teoretičarima zavere, takođe je predvidela da će snažan zemljotres pogoditi delove Azije (Indija, Pakistan, Kina, Japan, Indonezija), a da će potom uslediti cunami. Prema njenim rečima, Evropa će se suočiti sa katastrofalnom ekonomskom krizom.

Putin je do sada preživeo bar jedan pokušaj atentata, koji se dogodio u predsedničkoj trci za izbore 2012. godine. Sada ga čuva čitat odred snajperista, pa je moguće je Baba Vanga predvidela još jedan pokušaj atentata za 2019. godinu.

Ona je još istakla da će džinovski meteorit pogoditi Rusiju 2019. godine.

Što se tiče Donalda Trampa, Baba Vanga je predvidela da će predsednik SAD imati katastrofalnu 2019. godinu. Navodno će oboleti od misteriozne bolesti koja će uzrokovati mučninu, traumu na mozgu i gubitak sluha, a jedan član njegove porodice će imati saobraćajnu nesreću.

Sledeće godine će biti objavljeno da su američke diplomate na Kubi i u Kini misteriozno izgubile sluh, što je posledica zbog izloženosti zračenju. Da li će se isto dogoditi Trampu, ostaje da se vidi, prenosi Dejli Mejl.

VIDEO: Da li će obezbeđenje uspeti da ih odbrani od proročanstva?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA