≫ 

Melanija objavila novogodišnji selfi na Instagramu, ali je nekog isekla: Svima se mota isto pitanje po glavi (FOTO)

A Donald Tramp je tvitovima iziritirao javnost

  • 4

Ko o čemu, Amerikanci o novogodišnjoj fotki Melanije Tramp. Američku javnost šokirala je slika koju je prva dama okačila na Instagram da im poželi srećnu Novu godinu i to iz dva razloga: zato što je fotografija iz nekog razloga crno-bela i zato što je neko sa te fotke isečen, a većina sumnja da je to ni manje ni više nego Baron, sin Melanije i Donalda Trampa.

 
 
 
View this post on Instagram
Wishing everyone a Happy, Healthy, Peaceful and Prosperous New Year! ✨A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Zašto bi prva dama sa novogodišnje slike isekla lice svog sina, pitanje je koje se vrti na društvenim mrežama.

Ni Donald Tramp nije ništa manje zanimljiv na društvenim mrežama. Njegova novogodišnja poruka na tviteru isprovocirala je mnoge, a naročito one koji nisu pobornici njegove politike:

“Srećna Nova godina svima, uključujući hejtere i ljubitelje lažnih vesti! Ovo će biti fantastična godina za one koji ne pate od sindroma ponižavanja Trampa. Samo smireno i uživajte u vožnji, divnim stvarima koje se dešavaju našoj zemlji”, napisao je Donald na tviteru.

Sličnu novogodišnju poruku ostavio je i u 2016.godini.

“Srećna Nova godina svima, uključujući moje neprijatelje i one koji su se borili protiv mene i izgubili tako gadno da ne znaju šta da rade. Ljubav!

Interesantno je da su i druge njegove novogodišnje poruke imale sličan ton. Tako je i u 2017. godini poželeo sve najbolje svojim neprijateljima i ljubiteljima lažnih vesti.

Pogledajte još slika sa proslave Nove godine na kojoj je bila Melanija. Na nekim od njih je sa ambasadorom UN (Paolo Zampoli).

 
 
 
View this post on Instagram
POTUS absence was truly missed, all friends & family respected POTUS unconditional commitment tor AMERICAA post shared by AMB PAOLO ZAMPOLLI (@ambassadorzampolli) on

Blistala je u plavoj haljini na dočeku...

 
 
 
View this post on Instagram
New Year 2019! MIAA post shared by Amanda Ungaro (@amandazungaro) on

I još jedna fotografija sa ambasadorom UN.

 
 
 
View this post on Instagram
NYE Mar a Lago. We miss you POTUSA post shared by Paolo Zampolli Personal (@paolozampolli) on

(Telegraf.rs/www.elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA