≫ 

Mama lezbijka (42) se zaljubila u donora sperme čiju je ćerku rodila svojoj supruzi: Nakon 12 godina bizarni odnos dobio je još luđi epilog (FOTO)

Kad je dobila prvo dete, Džesika je mislila da je život savršen

  • 5

Džesika Šer (42) iz Vašingtona i njena žena stvorile su porodicu zahvaljujući donoru sperme. Dobile su dve ćerke od istog muškarca, a onda su se razvele. Džesika je 12 godina kasnije upoznala muškarca Arona koji joj je podario decu i zaljubila se u njega.

Kad je dobila prvo dete, Džesika je mislila da je život savršen. Pet godina kasnije on se raspao kad je odjednom ostala bez svoje žene sa kojom je čekala drugo dete.

Odlučna da odgaji ćerke kao samohrani roditelj, Džesika je mislila da više nikad neće pronaći nekog sa kime bi ponovo bila srećna. Međutim, 2017. godine upoznala je Arona, muškarca čije je dete rodila 12 godina pre susreta.

Džesika se zaljubila i sad živi sa Aronom sa kojim je napravila srećan dom za ćerku Alisu. Nikad nije pomislila da će imati prilike da ga upozna, a kamoli da započne vezu sa njim.

Foto: Privatna arhiva

- Imala sam osećaj kao da sam ga posmatrala celu deceniju. To nije stvorilo vezu između nas, ali svakako da je uticalo da osećam kao da ga poznajem, jer sam ga posmatrala u deci. Ponašao se i izgledao kao deca koju znam i volim celu deceniju - ispričala je Džesika, piše Miror.

Džesika i Aron su se upoznali jer je Alisu zanimalo ko joj je otac. Džesika je počela da istražuje i na društvene mreže je postavila opis čoveka koji bi mogao da bude donor. Kad ga je pronašla, poslala mu je poruku. Nakon toga su se dogovorili da postanu prijatelji na mreži.

Počeli su sa dopisivanjem koje je trajalo mesecima, a onda su se upoznali i uživo i započeli zajednički život.

VIDEO: Trljala se o napucanog momka, on je o'ladio zbog dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dg

    3. januar 2019 | 21:15

    Pa čekaj. Nama govore da si rodjen homoseksualac i da je to genetski tako. Kako sad ona, lezbejka do 42. god, da se preobrati, i kontra genetskom sklopu postane staight. Čudno.

  • Wien

    3. januar 2019 | 22:30

    Ako je prirodno biti homoseksualac zasto onda trebaju hetero da bi prezivjeli...tj produzili vrstu....???....

  • Pop

    3. januar 2019 | 21:11

    Hvala Bogu. Čudnovati su putevi njegovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA