Doktori slave i odbrojavaju do ulaska u Novu godinu, dok se žena usred mase porađa i vrišti od bolova (VIDEO)

Uprkos očiglednoj agoniji trudnice, medicinsko osoblje telefonima snima dok se Nova godina približava

  • 1

Na šokantnom snimku vide se desetine medicinskih sestara i doktora sa šarenim šeširima kako viču, slave i odbrojavaju do ulaska u Novu godinu u bolnici u Gvatemali, dok žena vrišti i porađa se na stolu usred razularene mase.

Nepoznata žena porađala se u bolnici u Gvatemali dok su je snimali doktori, a nakon objavljivanja snimka oni su kritikovani zbog ponašanja, prenosi Dejli mejl.

Uprkos očiglednoj agoniji trudnice, medicinsko osoblje telefonima snima dok se Nova godina približava. Dok oni slave i odbrojavaju, na stolu usred mase žena vrišti dok na svet donosi bebu.

Novorođenče stiže na svet u trenutku kad se odbrojavanje završi, a doktori prave pauzu u slavlju. Bebu zatim predaju majci, koja po svemu sudeći, ne izgleda srećno zbog pompe usred koje se našla.

Video se brzo proširio društvenim mrežama i izazvao gnev kod ljudi.

- Užasno, jadni mama i beba, u tako specijalnom trenutku, oko njih je pravi cirkus - napisala je jedna korisnica na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bob Rock

    5. januar 2019 | 10:15

    Ma ljudi su samo želeli da joj olakšaju porođajne muke😒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA