≫ 

Ove dame se slikaju pored Ronalda tako da odmah znate šta bi volele da mu rade (FOTO)

Ali držeći ga za jedan deo tela, slikaju se i muškarci

  • 7

Svi obožavaoci velike fudbalske zvezde, Kristijana Ronalda, 2014. godine dobili su priliku i da ga opipaju, ali bukvalno kada god žele.

Naime, ovom uspešnom i poznatom fudbaleru Juventusa nedaleko od njegovog hotela podignuta je stauta, na ostrvu Madeira. A svet su obišle fotografije žena koje su se slikale pored nje, na krajnje čudan način.

Nekoliko lepotica uhvatilo je Kristijana za međunožje, doduše samo na bronzanoj statui, koja upravo ovaj deo tela fudbalera ima veoma izražen i obojen u zlatno.

Foto: Profimedia

Autor ovog dela je namerno ispolirao njegovo međunožje, tako da ono izgleda kao da je od zlata, a dodirivanje i fotografisanje sa rukom na tom delu tela, prema verovanju, treba da donese sreću. Prezanimljivo je što se i muškarci i žene fotografišu u istom položaju. Držeći, hm.. Ronaldov polni organ u ruci.

Foto: Profimedia

Jedan od prvih koji je se zainteresovao za statuu bio je Džon Rodžers, obožavatelj Ronalada. Ovaj Britanac je fotografisan dok je držao bronzanu statuu svog omiljenog fudbalera. Nakon što je poslao fotke svojim rođacima, duhovite opaske su odmah pale na prostor između nogu spomenika, polirane do sjaja.

Foto: Profimedia

- Kad sam se vratio na brod, video sam da svi turisti žure do spomenika da stave ruke na ovo mesto. Ali mislim da je držanje za ovaj deo van kaznenog prostora protiv pravila - rekao je Džon.

VIDEO: I sam Ronaldo ume da bude vragolan

(Telegraf.rs/bigpicture.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA