≫ 

Najseksi policajka iz Nemačke na udaru zbog provokativnih fotki: Dok fanovi obožavaju njeno telo u kupaćem, šefovi joj prete otkazom (FOTO)

Na Instagramu je prati 687.000 ljudi, koji hvale njenu neverovatnu figuru i snimke u kupaćim kostitima

  • 10

Policajki iz Nemačke rečeno je da prestane da postavlja provokativne fotografije na Instagram i pokazuje telo, inače će biti otpuštena sa posla. Ova ucena izazvala je debatu na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju da li bi ovo važilo i da je u pitanju muški pripadnik službe.

Adrijen Kolesa (34) radi kao policajac u Drezdenu, a pre dve godine je proglašena za najseksi policajku u Nemačkoj.

 

Od tada je postala i Instagram model, a na ovoj društvenoj mreži prati je 687.000 ljudi, koji hvale njenu neverovatnu figuru i snimke u kupaćim kostitima.

 

Prošle godine dobila je šestomesečno neplaćeno odsustvo iz stanice i rečeno joj je da se vrati na posao u januaru ove godine. To vreme je iskoristila za odmor i putovanje, a na fanove je obradovala novim fotkama.

 
 
 
View this post on Instagram

Bikini-Ultimatum. DIE Entscheidung. 01.01.2019. 🦄 #lieblingsbild #erinnerungenA post shared by Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on

 

Nemački mediji prenose da je sada dobila "bikini ultimatim" i da su joj šefovi rekli da prestane da pokazuje telo na društvenim mrežama i bude model ili će ostati bez posla.

 
 
 
View this post on Instagram

3 Stunden Schlaf Dresden - Zürich - Dubai Herzlichen Glückwunsch zum Wochenende. ich bin die Bügel-Königin 🎈A post shared by Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on

 

Ova vest izazvala je debatu o tome kako treba da se ponašaju državni službenici na društvenim mrežama, kao i da li poslodavac sme da kritikuje fotografije radnika koje objavljuje na privatnom profilu.

 

Takođe, mnogi se pitaju da li bi ova priča izazvala ovoliku pažnju da je policajac uradio isto?

 

VIDEO: Nju bi svako primio u svoju vojnu jedinicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA