Bezosova ljubavnica uhvaćena prvi put od izbijanja afere: Ništa ne može da joj skine osmeh s lica (VIDEO)

Prema tvrdnjama njoj bliskih ljudi, Loren je veoma fina osoba, ali da je ipak sponzoruša

  • 2

Svetsku javnost je veoma iznenadila vest da se osnivač Amazona, milijarder Džef Bezos, razvodi od svoje supruge Mekenzi. Brak je trajao 25 godina, a navodno je do razvoda došlo zbog Bezosove afere sa bivšom voditeljkom Loren Sančez.

Nakon što su detalji njihove afere dospeli u javnost, novopečeni par se nije oglašavao, a Loren je u pondeljak uslikana kako izlazi iz helikoptera u Santa Moniki.

Foto: Profimedia

To je njeno prvo pojavljivanje nakon što je skandal obišao svet, a po jednom opuštenom ponašanja i širokom osmehu se može zaključiti da se nije mnogo potresla zbog svega što se piše i priča o njoj.

Vreme je bilo veoma oblačno i kišovito, a Loren je svojoj drugarici čestitala zbog odličnog sletanja, prenosi Dejli Mejl.

Ona se nije mnogo potresla zbog lošeg vremena, a mediji prenose da je bila veoma prikladno obučena da provede dan leteći helikopterom.

Njen dugogodišnji prijatelj je za medije izjavio da je Loren bacila oko na Džefa Bezosa nakon što su ona i njen muž postali prijatelji sa Bezosom i Mekenzi.

Nakon upoznavanja pre nekoliko, ona je dobroj prijateljici rekla: "To je tip koji meni treba", rekao je njen prijatelj za Dejli Mejl. On veruje da je ona mislila na Bezosovo pozamašno bogatstvo.

Foto: Profimedia

Za Sančezovu postoje informacije da ima sklonost ka tome da živi na veoma visokoj nozi. Nedavno je sa prijateljicama pazarila u jednoj robnoj kući, a kupila je cipele u vrednosti od 12.000 dolara.

Navodno je prijateljicama tom prilikom rekla da svog muža "vrti oko malog prsta i da može da dobije sve što poželi".

Prema tvrdnjama iz kruga njoj bliskih ljudi, Loren je veoma fina osoba, ali da je sponzoruša.

Foto: Profiemedia

BEZOS I LOREN I DALJE UŽIVAJU U LJUBAVI

Prema pisanju stranih medija, Džef Bezos i Loren Sančez i dalje uživaju u svojoj vezi, uprkos navodima u javnosti.

Dobro obavešten izvor je za "Page Six" rekao da Bezos ne krivi Loren za to što je National Enquirer objavio reportažu o njihovoj aferi.

Priča se da su njih dvoje zapravo privukli njihovi različiti karakteri.

- Loran je živahna osoba, koja voli da izlazi i da se zabavlja. Ona je veoma društvena i uveć će biti takva. Uvek će povesti grupu prijateljica na kratak vikend odmor - kaže dobro obavešten izvor za People.

- Ona je čista Bezosova suprotnost, ali je možda baš to što je spojilo. Ona može da utiče na ljude da urade bilo šta - namerno ili nenamerno - ističe izvor.

Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Uf

    16. januar 2019 | 17:44

    Tacno se vidi da je opcinjena njegovom lepotom!

  • Ela

    16. januar 2019 | 22:26

    Nek joj je sa srecom uspela je da dobije ono sto joj treba .Po njenom nemora imat na glavi vec u glavi i depovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA