≫ 

Osim o Bregzitu, Britanci bruje i o transformaciji Borisa Džonsona: Mediji pišu da se odrekao alkohola, kobasica i sira, a sve zbog jedne osobe (FOTO)

Drastično je smršao kada se odrekao alkohola i kasnih noćnih večera, kada je najviše jeo kobasice i sir

  • 3

Britanci koji su pratili jučerašnje glasanje u parlamentu o Bregzit sporazumu za izlazak iz Evropske unije, ostali su čudu kada su primetili dramatični preobražaj Borisa Džonsona.

Naime, bivši ministar spoljnih poslova je juče dao i intervju nakon što sporazum Tereze Mej nije prošao u parlamentu. Međutim, mnogi su više bile zainteresovani za njegov dramatičan gubitak težine i mladalačku frizuru.

Spekuliše se da je za sve zaslužna njegova devojka. Boris (54) se zabavlja sa bivšom koleginicom koja je više od 20 godina mlađa od njega. Priča se da britanski poslanik uživa u ovoj romansi.

Boris (54) se zabavlja sa bivšom koleginicom koja je više od 20 godina mlađa od njega; Foto: Profimedia

Drastično je smršao kada se odrekao alkohola i kasnih noćnih večera, kada je najviše jeo kobasice i sir, prenosi Dejli Mejl.

Keri Simonds (30) izvršna PR direktorka je prvi put povezana sa Džonsonom kada se raspao njegov drugi brak prošlog leta.

Par se navodno već živi zajedno u stanu u Londonu koji vredi milion funti. Insajderi kažu da je Boris oduševljen svojom devojkom, i da mu na pameti i da se ponovo oženi.

Drugi spekulišu da bi Boris Džonson mogao da pokrene kampanju za lidersku poziciju u stanci, uprkos njegovom obećanju da će podržati Terezu Mej prilikom glasanja o nepoverenju vladi.

Insajderi kažu da se Boris mnogo zaljubio Foto: Profimedia/AFP

Insajderi prenose da je par spreman da obelodani javnosti svoju romansu nakon što su zajedno organizovali zabavu povodom proslave Nove godine, za prodicu i prijatelje. Priča se i da će otići na romantični odmor u Grčku.

Do medija je došla informacija da ga je Keri stavila na dijetu. Ona ga i savetuju, što je prema mišljenju insajdera i jedan od razloga što je napustila svoj prethodni posao, jer se više osećala lojalno njemu nego svojoj partiji.

Preobražaj Borisa Džonsona:

Više fotografija pogledajte OVDE.

VIDEO: Britanija se suočava sa najvećom političkom krizom u 21. veku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mako

    16. januar 2019 | 21:00

    Od sudbine se ne može pobeći, Engleska je mnogo zla uradila i ne očekuje je ništa dobro.

  • Milorad

    16. januar 2019 | 23:14

    Što je lep ovaj Đonson, retko lep čovek.

  • logan

    16. januar 2019 | 22:13

    Ma kakav Dzonson ovo je Gary Busey, :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA